2777
2789
عنوان

اگه موهاتون بلنده بیاید

1052 بازدید | 78 پست

من موهام ضخیم، صاف و حالت داره ولی رشد انچنانی نداره

تا یه حدی رشد میکنه بعد رشدش متوقف میشه، حتی نوک گیری هم میکنم پایینشو ولی بازم همونه 😐

شما چیکار کردید که موهاتون بلند شد؟ روتین خاصی دارید؟

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده یکی دیگه بزنه احتمالا دستت سنگینه( منو نزنید اعتقادمه)

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

صاف حالت دار چجوریه دیگه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

هیچی ندارم 

قابلیت اینکه هرسال بچینم صادر کنم داره انقدری که من موهام ثمره میده درختای باغ بابام نمیده

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

میگن رزماری رو بجوشونی و از صافی رد کنی ابشو با روغن زیتون قاطی کنی بزنی سرت بعد نیم ساعت بشوری خیلی ...

منم شنیدم ولی میترسم روی موهام جواب نده 

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

نه نمیزنیم منم اعتقادمه😂

خودم تجربه دارم واقعا 

از بچگی یه خانومه موهامو کوتاه میکرد دو ماه بعدش یه وجب بلند شده بود هی میگفت ماشالا رشدش چقدر خوبه و چیکار میکنید 

اما مامانم با قیچی میزد رشد نمیکرد! 

یبارم رفتم ارایشگاه مدل باب زدم ۶ ماه گذشت موهام شاید یه بند انگشت بلند شده بود  . اونم تا خودم نوک گیری کردم شروع کرد به رشد کردن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را