یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوتا از دوستام بور و چشم رنگین اونام موهاشون خیلی بلنده ماشالا😍🥲
منم بور و چشم رنگیم🤣آره موهام بلنده ولی خب یبار اعصابم خورد شد جلوی موهام رو کامل چیدم و در حد کچل بعد رزماری جوشوندم زدم به موهام مثل چی بلند شد با تحم کتان هم گاهی میزدم چون باید حتما موهام زود در میومد
به گمانم ژنتیکیه و یه چیزی که دیدم قدبلندا موهاشون بیشتر رشد میکنه
خداییش این چی بود گفتی رفیق؟ قدبلند چه ربطی به رشد مو داره گلم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
شنیدم وازلین برای موخوره خوبه روغن گیاهی هم روغن بادام تلخ خوبهولی برای ابرسانی نمیدونم فکر کنم روغن ...
وای وازلین که از نفت درست میشه میگن بدتر موخوره و خشکی میاره
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
خود رزماری مو رو ضخیم میکنه واقعا جوری که موهای من طلایی روشنه ولی با رزماری ضخیم در اومد تیره تر شد. رزماری گیاهش هس تو بعضی جاها مثل نزدیک بیمارستانا مامان و خواهرم چیدن میجوشوندم میذاشتم سرد میشد میزدم . روغنش هم بزنی خوبه هم روغن مار. تخم کتان هم بجوشونید بعد بذارید سرد شه اسپری کنید کف سر .
روغن تراپی رو انجام بده ب مرور موهات از حالت خشکی و وزی درمیاد نرم میشه موخوره هم چندوقتی نوک موهاتو ...
روغن تراپی چطوریه
من مثل روغن بنفشه وقتی از حموم میام و موهام خیسه میزنم ولی تاثیر انچنانی نداره
بنظرت راهی نیست برای ترمیم مو و اینکه دیگه نیازی به موخوره گیری نباشه.؟