2777
2789

دختر ۷ ساله من دو ماه مدام تب داشت تبش بین ۳۹ تا ۴۰ بود  که فقط با مسکن ایبوپرفن پایین می آوردمش  تمام آزمایشات خون و سونوگرافیها و اکو قلب و هر چی بگید انجام دادم مشکلی نداشت دکتر متخصص عفونی کودکان قرص لیندازول ۶۰۰ و شربت فارماتن داد تا ۱۴ روز مصرف اینها تبش کلا قطع شد و مثل سابق عالی شد الان چهار روز که از پایان آنتی بیوتیک گذشته دوباره تب کرده چه خاکی بریزم سرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه خونسردی خودتو حفظ کن چون معلومه خیلی استرس داری

منم دعا کردم الهی خدا شفاش بده

باز ببرش دکتر بگو‌ بهش 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اول از همه خونسردی خودتو حفظ کن چون معلومه خیلی استرس داریمنم دعا کردم الهی خدا شفاش بدهباز ببرش دکت ...

فقط ۱۲ روز ج ن گ که آنتی بیوتیک میخورد خوب بود ولی من شب تا صبح هزار بار سکته میکردم اون لعنتی که تموم شد خیر سرم گفتم شب راحت بتمرگم که دیدم اینجور شد

اره خدا رو شکر سالم بوده

اگر تب دوباره بالا باشه نشوندهنده ی عفونتیه که کامل رفع نشده ، شاید نیاز به آنتی بیوتیک تزریقی داشته باشه ، امشب تبش رو کنترل کن عزیزم فردا حتما ببرش پیش متخصص ، منم مادرم میفهمم حال خرابتو 😔😔😔