2777
2789
خواهش میکنم ✨ دقیقا منم این آرزو رو دارم . در یک مقیاس کوچکتر، آرزو دارم تمام کتابهای کتابخونه م رو ...

دقیقا منم ،چون حدود 10 تا کتاب جدید خریدم که هنوز فرصت نکردم بخونم .

البته کتاب های آموزشی میخونم ، ولی خب اونا چیز دیگرن

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانهالبته کم کم میخونم ولی میشه گفت تا ۷۰ سال دیگه ذخیره دارم 😅

واقعا؟ چ جالب..خودم دوتا کتاب نخونده دارم..انگار ی بار رو دوشمه...۶ ماهه خریدم و نخوندم..باور میکنی اسمشون هم یادم نمیاد..فقط میدونم دارمشون.  

میشه بگی راجب چیه ، برای هدیه دادن مناسبه ایا ؟

به نظر من عالیه ، درباره ی زندگی طبیب مخصوص فرعون از کودکی تا آخر عمر 

ذهن آدم رو نسبت به مسائل دینی و سیاسی خیلی بازتر میکنه.

سه جلده ولی یک و دوش خیلی قشنگه .

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

“موضوع مرگ و زندگی”؟نه نخوندم عزیزمممنونم بابت معرفیرمان‌طور هست؟

اره 

بیشتر مثل دفتر خاطراته 

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

بهترین کتابایی ک خوندم

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

ثروتمندترین فرد بابل

زنان زیرک ترجمه سمیرا ساجدی

کیمیاگر

راز

ملت عشق کیمیاگر

اینا داستانی نیس بیشتر انگیزشی و اموزشیه جز دوتای اخری ک داستانیه

زنان زیرک روحتما بخون هردختری بنظرم باید بخوندش

خیلی کتابا خوندم فعلا همبنارو یادم اومد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

مردی به نام اوه

ابنبات هل دار. دارچینی.  پسته ای. سه جلد هستن

جین ایر

کتابخانه نیمه شب

ماشالله خان در بارگاه هارون الرشید

چشم هایش

شوهر اهو خانم

سرو غمگین

ساعت ها

اخرین پرونده پوارو

ایینه مرد مرده

شیطان زیر افتاب

قتل در خانه انگلیسی

دایی جان ناپلئون

ملت عشق

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
بله گاهی آدم با یک کتاب یا حتی یک جمله از کتاب یه حس غریبی میگیره ، و می‌دونه که ۹۹ درصد مردم اینو ت ...

اینجا خیلی از دوستان معلومه کتاب خون حرفه ایی هستن..من آماتورم از بچگی کتاب خوندم در حد خودم..ولی به نظرم پر جرقه ترین کتابی که خوندم شازده کوچولو هست چند بار خوندم و هر بار برام جالبه 

اگر تاریخی هم میخونید شناخت کوروش جهانگشای ایرانی، داریوش بزرگ معمار امپراطوری هخامنشیان، ۱۱ جلدی تاریخ تمدن برای ویل دورانت، اختراع قوم یهود، جنگ چهره زنانه ندارد هم چیزای جالبی‌ان

نشر نیماژ هم کتاب‌های زیادی درمورد سیاست و تاریخ داره با معرفی‌نامه که اونو پیدا کنید و مطالعه کنید هم چیزای خوبی دستگیرتون میشه

واقعا؟ چ جالب..خودم دوتا کتاب نخونده دارم..انگار ی بار رو دوشمه...۶ ماهه خریدم و نخوندم..باور میکنی ...

متاسفانه این کاری که من میکنم یه نوع بیماری هست برای فرار و جبران افسردگی. وگرنه هیچ خوب نیست 

بهترین کتابایی ک خوندمچهار اثر از فلورانس اسکاول شینقروتمندترین فرد بابلزنان زیرک ترجمه سمیرا ساجدیک ...

مرسی از معرفیتون 🌱✨ 

کتاب آخر رو در آینده اگه دختری داشته باشم بهش معرفی خواهم کرد 🥲

مرسی از معرفیتون 🌱✨ کتاب آخر رو در آینده اگه دختری داشته باشم بهش معرفی خواهم کرد 🥲

اگه مجردی بخونش وافعا عالیع

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...