2777
2789

پیشنهاد من این کتاب هاست: 

اگربه تاریخ علاقه داری : کوروش کبیر، دزیره، سینوهه، کلئوپاترا، تاریخ ایران، منم تیمور جهانگشا

اگر اهل ادبیات کلاسیکی: داستان دوشهر، جنایت و مکافات، بلندی های جین ایر، بربادرفته، اناکارنینا، قصرآبی، اما، ربکا، قمارباز، انی شرلی

اگر اهل رمان ایرانی: سووشون، سمفونی مردگان، سال بلوا، سلوچ، کلیدر، همسایه ها، درخت انجیر معابد، بوف کور

اگر کتاب طنز دوست داری: پنجگانه ابنبات مهرداد صدقی، دایی جان ناپلئون، دربار هارون الرشید

اگر جنایی دوست داری کتاب اگاتا کریستی عالیه و کتاب هایی که انتشارات نون منتشر کرده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹۸۴ واقعا مسخره بود منی که عادت دارم موقع کتاب خوندن تصویر سازی بکنم اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیر ...

این برای قلم قوی نویسنده هست که توی سطح جان شاهکار کرده و البته مقدار زیادیش هم به درک خواننده بستگی داره که چه بارداشتی میتونه داشته باشه توی ذهنش