2777
2789
رمان تاریخی و سیاسی فقط رمان های جورج اورول ۱۹۸۴ و مزرعه حیوانات عالین

۱۹۸۴ واقعا مسخره بود منی که عادت دارم موقع کتاب خوندن تصویر سازی بکنم اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خاطرات میخونی :شازده حمام نوشته حسین پاپلی یزدی (محشره) 

اگه جنایی میخونی: رمان های مری هیگینز کلارک و آگاتا کریستی

اگه انگیزشی میخونی:نامه های  راهبی که فراری اش را فروخت

کتاب‌های جامپا لاهیری هم قشنگه 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
همه کتاب‌های اروین د یالومبین کتاب‌هاش: وقتی نیچه گریست با ترجمه دکتر سپیده حبیب

کتابی که یالوم و همسرش نوشتن رو هم خوندی

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

الموت ، سرگذشت تزار ، خواجه تاجدار، سرزمین جاوید، منم تیمور جهان گشا، کتابهای ایشون خیلی زیاده ، قسم ...

بله تا الان شاید ۱۵ سال گذشته دیگه بهش فکر نکرده بودم...من کتابی رو دوست دارم علاوه بر داستان درس زندگی و توش جرقه داشته باشه..نمیدونم درستش چیه منظورم اینه یهو وسط کتاب میگی آهان ولی حتی نمیتونی توضیحش بدی

بله تا الان شاید ۱۵ سال گذشته دیگه بهش فکر نکرده بودم...من کتابی رو دوست دارم علاوه بر داستان درس زن ...

بله گاهی آدم با یک کتاب یا حتی یک جمله از کتاب یه حس غریبی میگیره ، و می‌دونه که ۹۹ درصد مردم اینو تو زندگیشون نشنیدن ، این خیلی حس خوبیه