2777
2789
عنوان

زانو درد لطفاً بیاین

57 بازدید | 7 پست

دوستان  مادرم زانوش ورم داره فک کنم آب آورده 

یه جا خونده بودم نمک داغ براش خوبه  براش 

کسی می دونه چطو باید استفاده کرد. با چیزی قاطی بشه یا  چجوری ببندیش روی زانو ؟؟؟🙏

دکتر ندیده پاشو؟پشت زانو ورم به اندازه فندق ندارهداغ نشده زانو؟با لمس درد داره؟عکس وام ار ای ننداختی ...

نه نمیره میگه از وزنمه کم کنم خوب میشم ۹۲ یا۹۳کیلو اینا میشه

پشت زانو نه ولی  بالای زانو و یکم پایینترش ورم دارع

اره دست میزنه درد می‌کنه پاش

نه هنوز عزیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیره میگه از وزنمه کم کنم خوب میشم ۹۲ یا۹۳کیلو اینا میشهپشت زانو نه ولی بالای زانو و یکم پایینت ...

باید زودتر به فکر کم کردن وزن بودند ولی علت های دیگه میتونه داشته باشه حالا من چند تا راهنمایی میکنم ولی حتما دکتر ببینه قسمت های درد ناک بفرمایید

خدا 

باید زودتر به فکر کم کردن وزن بودند ولی علت های دیگه میتونه داشته باشه حالا من چند تا راهنمایی میکنم ...

اره متاسفانه 

باشه چشم ممنون

همون ی کم بالاتر از زانو و و یه بند انگشت پایین تر از زانوش درد می‌کنه قشنگ ورم کرده حتی بزور دستشویی میره 

میگه خود زانوشم استخوناش درد میکنن

سلام آب آوردن زانو باید حتما توسط متخصص تخلیه بشه چیز سختی نیست با یک سورنگ آب زانو رو میکشن و اصلا ...

سلام مادرم رفتن ولی آب رو نکشیدن بله یا ژل مث اینکه تزریق کردن

اره متاسفانه باشه چشم ممنونهمون ی کم بالاتر از زانو و و یه بند انگشت پایین تر از زانوش درد می‌کنه قش ...

سلام ساکن کجا هستید ؟ به یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کن میتونن خیلی خوب کمکش کنن که انقدر مادر درد نکشن باز اگر نیاز به اطلاعاتی داشتی من در خدمتتم