2777
2789

هر وقت دعوا میکنیم، شوهرم قهر میکنه و تا من نرم و بهش پیام ندم آشتی نمیکنه! 

این سری هم قهر کرده چون گفته نه عروسی برات میگرم نه خونه اجاره میکنم! باید پیش پدر و مادرم زندگی کنی منم قبول نکردم! 

مثلا الان تو دوران عقدیم و باید بهترین دوران مون باشه. اما همیشه خداقهره. 

اگر هم پا پیش نزارم و عذرخواهی نکنم حتی شده تا یک ماه هم هیچ کاری نمیکنه😐

دفعه قبل 10 روز قهر بود. 

یه سری فهمیدم  با یه خانوم چت کرده،  بهش گفتم چرا خیانت کردی؟ میگه دوست داشتم، تو برای چی فهمیدی؟بعدشم قهر کرد 😐

تجدید نظر کن تو انتخابت

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رفتار خط قرمزه. خطرناکه. با سوسن خانم ابرو کمون اتمام حجت کن. قهر و ناز رفتار زنونه است.

چند تا لوازم آرایش و چیزای گرلی مرلی بخر برو از دلش دربیار تا آدم بشه و به خودش بیاد

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ماهم اولین دعوامون 8 روز طول کشید 

اولش خیلی تلاش کردم که برم سمتش حلش کنم

ولی بعد توی دعوا خیلی بهم توهین کرد منم رها کردم نشستم سرجام خیلی بهم سخت گذشت این8روز ولی اومد برای ختم قهرمون

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

رفتار شما باعثش شده ،خیانت کرده نزدی تو دهنش

چرا انقد جنگ و دعوا و بحث داشتیم، توی سفر فهمیدم خیانت کرده منم هیچ کس و کاری نداشتم بیاد دنبالم و منو ببره خونمون. 

چرا انقد جنگ و دعوا و بحث داشتیم، توی سفر فهمیدم خیانت کرده منم هیچ کس و کاری نداشتم بیاد دنبالم و م ...

از الان خودتو تغییر بده ،قهر کرد جلو نرو حتی بشه سه ماه ،یاد گرفته نیاد میری

عروسی نمیخواد بگیره

خونه نمیخواد اجاره کنه

میخواد بزور تو بری خونه ی باباش زندگی کنی

خیانت کرده و شاکی هم شده بجای پشیمونی

تو قهر برای آشتی کردن هیچ اقدامی نمیکنه

یک ویژگی مثبتش رو هم بگو 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسی آخرش رو که خوندم به خدا سرم درد گرفت چطور به همچین مردی اعتماد میکنی هیچ نکته مثبتی نداره این

آره، اشتباه کردم، انقد همه میگفتن خوش اخلاق و مهربونه منم گول خوردم