2777
2789

دوستان واقعا کلافه شدم

از وقتی که ازدواج کردم بارها باعث دعوا و اختلاف بین همسرم و من شده مادرش حالا ناخواسته شاید

تو یه ساختمونیم

این خانم اخلاق اینجوریه که با پسرش بحث کنه سریع برا من پشت چشم نازک میکنه

چند بار دعوای بزرگ داشتیم خیلی اخلاقش بچگونس

چند روزیه همسرم ماموریت بود و در نبودش جفتمون با هم خوب بودیم اما از وقتی که از ماموریت اومده و همسرم به من ارزش میده مادرش حسودی میکنه

چند روزی بود باهام خیلی سرد رفتار میکرد

منم دلم شکست

اما سلام میکردم همچنان اما خونشون نمیرفتم چون دلخور بودم

مادر بزرگ همسرم بخاطر دیدن خمسرم اومده خونشون به من یه زنگ نزده که بیا بالا مادر بزرگ اومده

انقدر نگفت گذاشت ساعت دوازده به همسرم گفت بیا پایین

همسرمم به من گفت من نرفتم

همسرم ازم علتش رو پرسید

جریان رو گفتم

شوهرمم با مامانش حرف زد مادرش به کل با من و شوهرم قهر کرده

حالا شوهرم خونشون مثل سابق نمیره امابه مادرش زنگ میزنه اونم سرده با پسرش

منم دیدم جواب منو بزور میده از امروز دیدمش تحویلش نگرفتم

سولمم اینه امشبم مهمونی دعوتیم خونه فامیل همسرم ک خمه هستن منم نمیخوام بهش سلام کنم چون حالمو بهم میزنه از  طرفیم دوس ندارم بقیه بفهمن و بده بشم من 

چه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بقیه توجمع که بدرفتاری مادرشوهرتوندیدن فقط میبینن شماسلام‌نکردی ومادرشوهرو تحویل نگرفتی .میشی عروس بده.توخوب باش بذار بدی هم‌اگه هست ازطرف اون‌باشه.همیشه توجمع خودتوخوب بگیر.

بعضی کارا احترام به خود آدمه، مثل سلام به بزرگتر.

الان شما توی مهمونی سلام نکنی به ایشون، کسی نمیگه ایشون شما رو اذیت کرده. دور از جون به حساب بی ادبی شما گذاشته میشه.

در حد سلام و احوالپرسی خالی کنید و برید کنار یه آدم بی حاشیه بشینید

سلام ک دیگه باید بکنی... سلام کردن احترام ب همسرته

ولی بذار ببین بعد از سلام اون چطوری رفتار میکنه 

اگر جوری رفتار کرد ک هیچ اتفاقی نیوفتاده و گرم بود تو هم گرم رفتار کن ... اومدید خونه دوباره سرسنگین باش. اگرم اون تو قیافه بود تو هم معمولی باش نذار فک کنه تونسته جلو بقیه کوچیکت کنه .‌‌..

رقتي وارد ميشي يه سلام كلي كن خودتو سر گرم يكاري كن اولش بعد ديگه عادي باش با بقيه گرم بگير فرصت نكن ...

باید به همه دست بدم و این بده من نمیخوام جلو اون خورد بشم چون همیشه خوردم میکنه و جاریمو برتر میدونه چون راهشون دوره

از طرفی نرم همسرم تنها میره

دکس ندارم به تنهایی رفتنم عادت کنه و من بشم بده

از طرفیم نمیخوام اون زن فکر کنه من ضعیفم و ترسیدم و نرفتم

بعضی کارا احترام به خود آدمه، مثل سلام به بزرگتر.الان شما توی مهمونی سلام نکنی به ایشون، کسی نمیگه ا ...

درسته واقعا ولی خیلی سخته

بقول دوستان بدی اونو که دیگران ندیدن و همیشه جلو فامیل شوهرش مظلوم بوده

باید به همه دست بدم و این بده من نمیخوام جلو اون خورد بشم چون همیشه خوردم میکنه و جاریمو برتر میدونه ...

من این تجربه رو داشتم  ب همه دست بده یا کلا به هیچ کس دست نده ...مثلا دستتو بگیر ب کیفت 

اما تو حالت اول شوک میشه مخصوصا اگر پشتت حرف زده باشه 

باید به همه دست بدم و این بده من نمیخوام جلو اون خورد بشم چون همیشه خوردم میکنه و جاریمو برتر میدونه ...

سلام كن و مستقيم برو توالت دستتاتو بشور 

يه دليلي بيار 

بعدم بگو ميرم نماز بخونم 

بعدشم ديگه ابا از اسياب افتاده

ببین عزیزم بقیه توجمع که بدرفتاری مادرشوهرتوندیدن فقط میبینن شماسلام‌نکردی ومادرشوهرو تحویل نگرفتی . ...

حرفتون منطقیه

ولی این خانم خیلی بچس با وجود سن زیادش

من پریشب تو جمع خانوادگی با لبخند سلام کردم با اینکه دلخور بودم و مقصر بود ولی اون بدتر اخم کرد و سلام سرد کرد

سلام كن و مستقيم برو توالت دستتاتو بشور يه دليلي بيار بعدم بگو ميرم نماز بخونم بعدشم ديگه ابا از اسي ...

نرسیده بره دستشویی😁😑 بی احترامی ب همه میشه که... مخصوصا صاحب خونه...

ما دستشویی داشته باشیم هم نیم ساعت میشینیم بعد میریم 🫠