2777
2789

دو قلو دارم همش در حال به هم ریختن تا حد توان سعی میکنم مرتب کنم ولی راضی نیستم از وضعیت 

دلم میخواد همه چی برررق بزنه احساس میکنم هیچی سر جاش نیست حتی پرده های خونه  کلافم نمبدونم چه مرگمه  

دلم می خواد کل خونه رو بریزم بیرون دونه به دونه بشورم و از نو بچینم با اینکه عید خونه تکونی اساسی کردم  مثلا برنامه ریزی میکنم آخر تابستون دوباره خونه تکونی کنم ولی نمیتونم تا اون موقع تحمل کنم انگار خوره افتاده به جونم نمیدونم اینا نشونه ی افسردگیه ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با بچه کوچیک طبیعیه خونت برررق نزنه. شل کن لذت ببر. گذراست، سه چهار سال دیگه همه چی به روال سا ...

خیلی یا خودم تکرار میکنم ولی اعصابم واقعا نمیکشه 

همه چی  جمع کردم که خطرناک بود حتی اینم کلافم میکنه