2777
2789

من گیتار دوست دارم ولی بازم هنوز پولشو ندارم 

پیانو هم گرونه 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکه واقعا علاقه داری بخر از من به تو نصحیت من خریدم علاقه نداشتم یک سال رفتم دیگه نرفتم

اخه نمی‌خرند بعد یکی از دوستای بابام کمانچه داره استفاده نمیکنه بعد بابام هرچی زنگ زد بهش اگه قیمت پایین بده چطوری جواز نداد

اخه نمی‌خرند بعد یکی از دوستای بابام کمانچه داره استفاده نمیکنه بعد بابام هرچی زنگ زد بهش اگه قیمت پ ...

خب بخرن دوست نداشته باشی و حتی بگی سه ماه هم استفاده کردم نمیتونی همون قیمت خرید یا حداقل ده درصد کمتر بفروشی

بنظرم اول یه سر برو کلاسش معمولا برای دو‌جلسه اول خود آموزشگاه میده 

اگه دیدی خوشا اومد تلاش کن برای خریدنش

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

خب بخرن دوست نداشته باشی و حتی بگی سه ماه هم استفاده کردم نمیتونی همون قیمت خرید یا حداقل ده درصد کم ...

اره چون فعلا دستم به کمانچه بنو حالا برم اموزشگاه بپرسن ولی بد بختی بابان سر کار که نمیتونه ببرم مامانمم نمیاد گیر کردیم به ولا