2777
2789

منم گذاشتمش کف دست نامزدم

مامانم منظورش از اخمو این بود که این سر و سنگینه

خاک تو سرم چرا دهن لقی کردم بعد براشم توضیح دادم گفت نبابا ناراحت نشدم نیم ساعت بعد بهش زنگ زدم گفت اون لحظع ناراحت شدم الان نیستم

ولی من خودم حس خوبی ندارم🤦‍♀️

البته قیافش اخموه خودشم گفت همه بهم میگن مامانتم مثل بقیه

بنظرتون باز معذرت خواهی کنم؟؟کاری کنم باز؟؟یا دیگه بحثشو باز نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید از الان یاد بگیرید که یه سری صحبت ها رو تو دل خودتون نگهدارید 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

حالا که گفتی دیگه یجوری رفتار نکن که انگار اتفاق بزرگیه یا چیز بدیه ، فراموش کن وگرنه چیز خوبی ازش در نمیاد حالا میخواد هی ناز کنه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ن دیگه معذرت خواهی نکن

مامانت چیز بدی نگفته که بخوای بابتش معذرت خواهی کن

نامزدت بی جنبست که ناراحت شده

شک نکن با معدزت خواهی دوباره پرو میشه

یا فکرمیکنه جدی مادرت بدگفته ک تو اینقدر پیگیر اینی ثابت کنی مامانت منظور بدی نداشته 

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S