2777
2789
عنوان

وسواس یا توهم

74 بازدید | 7 پست

دوستان من یه مشکلی دارم میخوام بدونم توی دنیا همچین کسی هست اسکیزوفرنی نیس که صداها یا چیزای غیر واقعی ببینم اما مثلا اینجوریم که مثلا خواهرم به مادرم میگم مامان بهت گفتم مثلا میوه رو اونطوری خرد نکن ... بعد اگه دختر خالم خونمون باشه فکرتصور میکنم یا نمیدونم احساس میکنم خواهرم به مادرم فحش داد و نکنه من بودم اون حرفو زدم و دختر خالم فیلم گرفت یا دستش خورد فیلم گرفته شد وپخش میشم، یا مثلا فکرمیکنم اگه گوشی کسی پیشم باشه فکر میکنم گوشی رو برداشتم و توش فیلم زشت گرفتم حرف زشت گفتم مثلا اگه گوشی شوهر خالم باشه همش تو سرم این صدا میاد که گوشی رو برداشتم گفتم: بیا من رو ....

و این فیلم پخش شه آبروم بره فلان بعد همش چکشون میکنم برای اینکه مطئن بشم فیلم میگیرم از چک کردن و کلا دیوونه شدم هر کی هرچی میگه من استرس میگیرم س.یاسی حرف بزنن فکر میکنم من به شخصیت خاص حرف بد زدم و میترسم پخش شم، بحث میکنن فکر میکنم فحش زشت دادم،هر لحظه و هرجا پی وی هامو بررسی‌میکنم مشاوره هم رفتم جواب نداد الان همش فکر میکنم دوباره باید دختر خالمو چک کنم خسته شدم یه بارم دست به خ.دکشی زدم ولی نشد البته پشیمونم از خودم بدم میاد که انقد حقیرم که همش گوشی چک میکنم و غیر عادیم همش تصور میکنم چیز زشت گفتم فرستادم پی وی مخاطبام...ارامش ندارم گوشیمم میذارم صبح تا صب رو ضبط که مطمئن بشم حرفی نزدم ولی باز با وجود اون بازم باعث نمیشه خیالم راحت باشه چیکار‌کنم 😔😔😔😔 این ترسه الان ۲ سال بیشتره باهامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز نیست بگه چیه، برو دکتر تا داروهاتو عوض کنه

اره میخوام برم یعنی امیدی هست که دیگ این چیزا نیاد ذهنم؟؟احساس میکنم نکنه جنی چیزی رفته تو بدنم یا کسی طلسمی چیزی کرده اخه خیلی غیر عادیم

اره میخوام برم یعنی امیدی هست که دیگ این چیزا نیاد ذهنم؟؟احساس میکنم نکنه جنی چیزی رفته تو بدنم یا ک ...

اره باید کامل داروهاتو استفاده کنی و تحت نظر پزشک باشی، یمدت زمان میبره تا دارو ها اثر کنه ممکنه لازم باشه برای همیشه استفاده کنی، دکتر خودش بهت میگه