2777
2789
عنوان

🔴 از پیشگویی ها و آگاهی های خودم خسته شدم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 155 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها بهم پیشنهاد دادن برم پیش دعا نویس و ... ولی هیچوقت نتونستم خودمو راضی کنم چه از بابت اعتماد چه ...

سلام دوست خوبم 

درست ترین تصمیمت این بوده که به فالگیر و دعانویس مراجعه نکردی

هرگز هم اینکار رو نکن لطفا.

اگر خودت تصمیم هیجانی و از روی فشار فکری نگیری ،ان شاءالله عاقبتت بخیره 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
عزیزم ببخشید یه سوالمثلا شما ک میفهمی یه اتفاقی خواهد افتاد،نمیتونین جلوشو بگیرین؟مثلا به طرف بگین و ...

سلام عزیزم

سوال خوبی پرسیدی

بعضی حوادث حتمی ان. و جز خداوند متعال کسی قادر به تغییرش نیست. چه خوب چه بد

مثلا همین فوت و مرگی که متوجه شدم داره اتفاق میوفته. و فقط در همین حد . هیچ اراده ای جز خداوند نمیتونه جلوی خیر یا شر حتمی رو بگیره. حتی اگر پیش آگاهی پیدا کنه.

بعضی دیگه از حوادث بر اساس تصمیمات و اختیار انسان هستن.

من پیش اومده که بارها به کسی گفتم فلاکار رو نکن با فلانی قطع ارتباط کن فلان رشته تحصیلی رو برو با شوهر یا زنت فلان طور رفتار کن فلان سفر رو نرو فلان شغل رو استارت نزن یا بزن و ده ها توصیه ی دیگه،  چون میدونم که تهش چی میشه . ولی گوش نمیکنن . و این خیلی ناراحت کننده است. 

البته از جهاتی هم حق دارن. شاید اگر من هم بودم گوش نمیکردم.  چون اونا نمیدونن چرا من دارم این توصیه ها رو میکنم ، منم نمیتونم به کسی چیزی در اینمورد بگم چون باور نمیکنن. توی این سایت هم برای دل خودم مطرح کردم چون هیچ کس اینجا منو نمیشناسه و از این جهت درد و دل کردم.

بارها بمن گفتن چقدر باهوشی!! چون راه اشتباه رو رفتن و بعد به حرف من رسیدن و فکر میکنن چون هوش بالایی دارم حرفام درست درمیاد. ولی بازم گوش نمیکنن و کاره خودشون رو میکنن و راه خودشون رو میرن و باز میگن عه اشتباه کردیم!!

ولی اعتراف میکنم همیشه هم اینقدر مهربون نیستم. منم آدمم . با همه ضعفهای یک آدم. مثلا وقتی از کسی متنفر بشم و بدونم قراره با فلان کار و فلان راه ، زندگیش دچار مشکل بشه ، بهش نمیگم....

یا حتی مورد داشتیم که عمداً انتقام گرفتم از افرادی و برای سالها از همه جهت ضربه خوردن...‌

در هر صورت صادقانه دارم صحبت میکنم و خوشحالم که بخاطر ناشناس بودنم میتونم راحت و صادقانه اعتراف کنم

اصغر سگ سبیل و سکینه سه پسون عالی بود🤣🤣

اسم کاربریت عالیه

خنده ام گرفت که کامنت از طرف احمدی نژاد دارم😄😄

سلام عزیزمسوال خوبی پرسیدیبعضی حوادث حتمی ان. و جز خداوند متعال کسی قادر به تغییرش نیست. چه خوب چه ب ...

میتونی حس کنی ظهور چقدر نزدیکه؟؟از این نوع الهامات داشتین؟؟

اللّهم عجل الولیک الفرج

چه جالب و ترسناکچقدر قبل از حادثه متوجهش میشی؟ دقیقا حست چیه؟ صدای خاصی میشنوی یا مثلا فقط تو ذهنت م ...

درسته 

برای خودمم اوئل نوجوانیم این داستان جالب بود و الان در این سن و سال دیگه جالب نیست... خسته کننده است

ایکاش موضوع فقط شنیدن صدا توی ذهن و این حرفها بود

نمیدونم چطور توضیح بدم... در یک لحظه میبینم و در یک لحظه متوجه میشم

مثل چیزی که از اوله زندگیم میدونم... مثلا الان اگر ازت اسمتو بپرسن ، میدونی و فوراً میگی

یک صدا توی ذهنت بهت اسمتو نمیگه. چون میدونی.

منم حوادث گذشته ی افرادی که بخوام رو میدونم در یک لحظه. 

و حوادث آینده ی افرادی که بخوام رو متوجه میشم در یک لحظه.

چکار کنیم حالت خوب شه

من خوبم ، دوست مهربانم🙏❤🌹

فقط کمی احساس خستگی میکنم و امشب هوس درد و دل کردن زده به سرم .... همین

اسم کاربریت عالیهخنده ام گرفت که کامنت از طرف احمدی نژاد دارم😄😄

قربونت 🤣😂

حالا جواب سوالای احمدی نژادو میدی؟؟😂🥲

قراره باهمون شخصی که تو ذهنمه عروسی کنم؟ یا کیس بهتر یا بدتر ؟

تو این‌ رشته موفق میشم ؟؟

اونم به‌من فکرمیکنه؟؟ کمترازمن بهم فکرمیکنه یا بیشترازمن؟؟

البته اگه دوست داریا❤️محتوای تایپکتونو متوجه شدم اما کنجکاویه دیگه🥲🤭اگه دوست داشتی بگو دوست نداشتی هیچ اشکالی نداره💗

کاربری دست یه خانوم۱۷ ساله و یه خانوم ۲۲ ساله ست ... { محمود احمدی نژاد هستم🥸