2777
2789
عنوان

🔴 از پیشگویی ها و آگاهی های خودم خسته شدم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 155 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت الان کشور رو هم بگو سردرگمیم همگی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چقدر خوشحالم که کامنت شما رو دیدماون کتاب رو نخوندم و حتما مطالعه میکنمو بله فرمایشتون درسته. در مور ...

عزیزم ببخشید که تو ناراحتیت بهت پیام میدم ولی اگر امکانش هست از آینده بگو

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم

چه جالب و ترسناک

چقدر قبل از حادثه متوجهش میشی؟ دقیقا حست چیه؟ صدای خاصی میشنوی یا مثلا فقط تو ذهنت میاد.

دوست دارم بدونم، اگه دوست داشتی توضیح بدی

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

از کجا بهتون وحی میشه منم این قدرتو میخوام😂🙏

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

🌷دوستان خوبم متشکرم که به تاپیک من اومدید و اجازه دادید بطور مفید و سالم گفتگو کنیم 🌷خوشحالم که دا ...

اسی جان منم خیلی خوابای عجیب میبینم

نمیدونم واقعین یا چون به این موضوع فکر میکنم خواب میبینم

همیشه تو خوابم لبه یه کوهم که پایینش دشته

این کوهه در داره حالت غار

یه مجسمه مرد هست کنده کاری شده

من همیشههه از این مرد وحشت دارم

مجسمه مرده انگار پادشاه هست و روی اسب نشسته

یا همیشه یه جایی هست که نمیدونم کجاس ولی خیلی حس عجیبی دارم تو اون مکان

هم ترس هم راحتی 

یه بار هم خوای دیدم که یه مرد با موهای مشکی بلند تا روی گردنش و چشای واقعا خاکستری بهم نگاه میکنه

قیافش خیلی جذاب بود

و من با تپش قلب از خواب بلند شدم هیچ وقت دیگه هم ندیدمش

وای خوشبحالت کاش منم همچین نعمتی داشتم

اسم من ثناست ۱۷ سالمه

میتونی‌ برام پیشگویی کنی؟

من در اینده به کجا میرسم

کی میمیرم😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...