2777
2789
عنوان

🔴 از پیشگویی ها و آگاهی های خودم خسته شدم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 155 پست

منم متاسفانه همینطورم 

گاها البته و کمی ضعیفتر از مال شماست این حس

منم اذیت میشم ولی ب شدت ایگنور میکنم که ناراحتیه کمتر بشه

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصغر سگ سبیل و سکینه سه پسون عالی بود🤣🤣

خیلی باحال بود😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چقدر خوشحالم که کامنت شما رو دیدماون کتاب رو نخوندم و حتما مطالعه میکنمو بله فرمایشتون درسته. در مور ...

یا مثلا یعنی شب خواب دیدم که توی زمان قدیمم

همیشه فکر میکردم گذشته خیلی پیشرفته بوده ولی اینطور نبود

با نور آتش همه جا روشن شده بود

من سوار اسب بودم از روی یه تپه پایین اومدم میرفتم سمت یه قلعه

اونجا یه پادشاه بود و یه عجوزه

عجوزه از کنار پادشاه تکون نمی‌خورد

بعد فلش بک خورد و من دیدم ملکه به خاطر دفاع از پادشاه خودش رو فدا کرد و تیر خورد

اون عجوزه هم انگار داشت از پادشاه مراقبت می‌کرد

بعد انگار یه جا بودیم حالت قصر که‌ ستون های بزرگ داشت

و من داشتم این قضایا رو تعریف میکردم

تو همون گذشته و یه عده میگفتن بسه نگو

کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتون رو بخون متوجه میشی چرا اینارو میدونی. تو حتی ممکنه در مورد زندگی های گ ...

تناسخ قبلی یعنی چی تروخدا بگین😁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عزیزم من خودم ف.الگیرم و هزاااربار تصمیم گرفتم شغلم رو بزارم کنارچون فرسودگی شغلی به شدت بالایی داره ...

میتونی اینده منو پیشبینی کنی

تناسخ قبلی یعنی چی تروخدا بگین😁

عزیزم یعنی زندگی های قبلی در قالب کالبد دیگه و در جای دیگه. مثلا ممکنه در زندگی گذشتت یک مرد بوده باشی به اسم پول از کشور سویس.. کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتون رو بخون اگه دوست داشتی

عزیزم یعنی زندگی های قبلی در قالب کالبد دیگه و در جای دیگه. مثلا ممکنه در زندگی گذشتت یک مرد بوده با ...

وایی یعنی ممکنه 

چقدر باحال

فقط یه سوال تو تمام زندگیامون انسان بودیم؟

تو اکثرشون آره. با مراقبه حتی میتونی تناسخ های قبلیتو ببینی.

ببخشید مراقبه چیه چجوریه