2777
2789
عنوان

🔴 از پیشگویی ها و آگاهی های خودم خسته شدم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 155 پست
با موجودات ماورایی و مثل جن در ارتباطی؟ میببنی؟ یا نه حس ششمه؟

نه عزیزم مراقبه یعنی روی نفس هات تمرکز کنی و وقتی که ذهنش به چیزی فکر نکنه وصل میشی به غیب. اصلا جن و این چیزا ارتعاششون خیلی خیلی خیلی پایین‌تر از این حرفاست. به این چیزا اصلا فکرم نکن

شاید حکمتی داره من تاپیکتو الان بخونم چون سالهاست اینجا نه نظری نوشتم نه تاپیکی زدم

عزیزم من با یه بچه کوچیک شرایط سختی دارم بحدی فشار روم زیاده بار ها قصد خودکشی داشتم کاش بتونی باهام حرف بزنی شاید بتونی با حرفات بهم ارامش بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مراقبه یعنی روی نفس هات تمرکز کنی و وقتی که ذهنش به چیزی فکر نکنه وصل میشی به غیب. اصلا جن ...

توهم ازین قدرتا داری؟

وای خوشبحالتون من انگار از دنیا عقبم😂

میتونی درمورد اینده من نظر بدی ؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه عزیزم مراقبه یعنی روی نفس هات تمرکز کنی و وقتی که ذهنش به چیزی فکر نکنه وصل میشی به غیب. اصلا جن ...

اطلاعاتتون از کجاس؟ چون من تا الان فکر میکردم هرکی پیشگویی میکنه و یکی میبینه میتونه حقایقی از زندگیش بگه از گذشته و آینده و.... به خاطر اینه که با جن در ارتباطه و اون موجودات بهش میگن و موکل داره

بارها بهم پیشنهاد دادن برم پیش دعا نویس و ... ولی هیچوقت نتونستم خودمو راضی کنم چه از بابت اعتماد چه از اینکه ترسیدم کلا برم پیششون ولی یه حس عمیق اعتماد و باور و کلا حس مثبت بهت پیدا کردم نمیدونم ممکنه با حرفات نور امید به قلبم بدی یا چشممو به واقعیت باز کنی تا تکلیف خودمو بدونم

توهم ازین قدرتا داری؟وای خوشبحالتون من انگار از دنیا عقبم😂میتونی درمورد اینده من نظر بدی ؟

ببین همه ی ما انسانها این قدرتو داریم. منتها بعضی از ما چاکراهامون انسداد داره و باید چاکراهامونو پاکسازی کنیم تا قدرتهامون رو بیشتر درک کنیم. مثلا الان این بنده خدا استارتر چاکراه هفتمش خیلی فعاله. نگران این موضوع نباش که تو عقبی . نه اصلا اینطور نیست. فقط سعی کن خمیر دندونی استفاده کنی که فاقد فلوراید باشه. چون فلوراید باعث میشه غده ی پینه آل که در سرت و در مغزت وجود داره مسدود بشه و درنتیجه نتونی در طی مراقبه به خود برتر خودت وصل بشی

اطلاعاتتون از کجاس؟ چون من تا الان فکر میکردم هرکی پیشگویی میکنه و یکی میبینه میتونه حقایقی از زندگی ...

ببین این حرف تو هم درسته بعضیا میان با یه سری اجنه ارتباط میگیرن که ارتعاش اجنه بسیار بسیار پایینه و اینکار اشتباهه. اما اون افرادی که با استفاده از مراقبه و پاکسازی چاکراهاشون و همچنین از طریق وصل شدن به خود برترشون چیزایی رو میفهمن، اینا اکثرا به دلیل همون پاکسازی هایی که انسدادهای انرژی در بدنشون رو از بین بردن، معمولا خیلی چهره های آرومی دارن و اصلا چهرشون یه نوری داره ، چطور بگم اینا اصلا دنبال کاسبی کردن از این نیروشون نیستن. حالا شما برو کتابایی که من معرفی کردمو بخون کم کم خودت جذب میشی به مراقبه و یوگا و پاکسازی چاکراهای بدن خودت

رفرنس حرفات از کجاست؟

از یه سری اساتید مطرح مثل پاراهامسا یوگاناندا که مرتاض معروفی توی هند بوده و کتابایی که داخل همین تایپیک توی نظرات معرفی کردم و از همه مهمتر تجربه ی خودم از مراقبه و دیدن یکی از زندگی های گذشتم در مصر .. 

اسی باورش درسته سخته اما دعا می کنم خدا که این نعمتو داده بهت راهشم یاد بده که چطور آرامش خودتم حفظ کنی 🫶🩵🫶

امیدوارم هرچی اتفاق خوبه برات پیش بیاد ..

متفاوت بودن سخته اما شاید خدا تو رو برای ماموریتی صلاح دونسته که این نعمتو داده .. 

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725