2777
2789
عنوان

از همه چیم بدم میاد زده شدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 72 پست
نه باید کلاس بری حتما اونجوریه که یاد میگیری یه دوره آشنایی با داروها داره یه دوره نسخه خوانی جزوه م ...

۳۰ جلسههههه😱😱😱

پس کنسله فعلا چون رشت خیلی دوره ۳۰ جلسه برم ۱۰ میل باید کرایه بدم فقط🤦‍♀️

مرسی عزیزم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ جلسههههه😱😱😱پس کنسله فعلا چون رشت خیلی دوره ۳۰ جلسه برم ۱۰ میل باید کرایه بدم فقط🤦‍♀️مرسی عزیز ...

خواهش گلم دوره های آنلاین هم میذارن که هزینه کمتره رفت و آمد هم نداره فقط باید معتبر باشه اونام هست ولی من تا حالا شرکت نکردم 

اگه خواستی پیگیری کن

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
آره اینم هستمیخوام برم بانک یا کمیته امداد ببینم وام میدن؟سه دهک اولیم میدن به نظرت؟

نمی‌دونم عزیزم ولی حتما برو بپرس 

آره اگه شد بعدنا میرم دنبالش خیلی راهنمایی کردی مهربون مرسی

قربونت گلم ❤️ 🫂 الهی که عاقبت بخیر بشی اگه کارم  داشتی هر وقت خواستی ریپلای بزن جواب میدم

والاازدواج خوبه اما توی زمان مناسب با آدم مناسب

دقیقا همینه گاهی زمان مناسب سی چهل سالگیه با آدم درستش

انشاالله شمام به همه آرزوهات برسیباشه عزیزم مرسی از آشنایی باهات خوشحال شدم نازنین

ممنون گلم همچنین 😍❤️