2777
2789
عنوان

از همه چیم بدم میاد زده شدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 72 پست
من دوره خیاطی ام قبلا رفتم و مدرک دارم و یه چیزایی بلدم واسه خودم و مامانم لباس میدوزم اما درآمد ندا ...

نه دیگه بالاتر گفتم دانشگاه نرفتم آره عجیب شد 😂😂

منم میدونستم خیاطی برم مشتری پیدا نمیشه نرفتم فقط رفتم دوره تکنسین داروخانه که اونم نشد کار پیدا کنم 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
وای خدا چقدر تو منی!!! منم دیپلم انسانی دارم شهر دور که اصلا نمی‌خواستم برم هزینه آزاد هم زیاد بود ن ...

جددی؟

من عاشق دانشگاه بودم اما میدونستم از پس هزینه بر نمیام

هزینه های دانشگاه چیزی نیست هزینه های رفت و آمد خیلیه

و اینکه تازگی ها نمیدونم چم شده مسیر طولانی سوار ماشین میشم حالم بد میشه انگار قلبم میخواد بیاد تو دهنم همش دوس دارم پیاده بشم

یکم سرچ کردم درموردش از بیرون نرفتن و افسردگی و استرسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره راست میگی منم مشکلم پوله بعضی جاها میشه مثلا کارای دستی انجام بدی یا گل یا چیزی بفروشی توی اون ب ...

بازار روز نیست یه لباس فروشی کوچولو تو محلمونه توی روستا

خودمم دوس دارم برم

احتمالا فردا میرم صحبت میکنم ببینم چی میشه

به خونمون نزدیکه

جددی؟من عاشق دانشگاه بودم اما میدونستم از پس هزینه بر نمیامهزینه های دانشگاه چیزی نیست هزینه های رفت ...

منم درسم عالی بود هنوزم از فامیل سرزنش می‌شنوم که نرفتم دانشگاه ولی می‌دونم بخاطر پول و مشکل قلبی و استرسی که دارم بهترین انتخابو کردم با توجه به شرایط خودم 

غیر از استرسی که داری مسیر طولانی سخته واقعا پول رفت و آمدم خیلی زیاده درست میگی فقط منو تو میفهمیم چقدر زندگی سخته ولی باید ادامه بدیم هر طور شده.

وای تکنسین داروخانه تو برنامه هامههههههسخته یا آسونه؟مدرک گرفتی ؟چقدر طول میکشه؟

برای من آسون بود چون اطلاعات داروییم کم نبود خلاصه سه ماه طول کشید نمره کامل هم گرفتم ولی کار پیدا نشد 

من دوره جهاد دانشگاهی شرکت کردم دو سال پیش و یک و پونصد دادم 

بازار روز نیست یه لباس فروشی کوچولو تو محلمونه توی روستاخودمم دوس دارم برماحتمالا فردا میرم صحبت میک ...

آره برو إن شاء الله که موفق باشی عزیزم 💖 

منم درسم عالی بود هنوزم از فامیل سرزنش می‌شنوم که نرفتم دانشگاه ولی می‌دونم بخاطر پول و مشکل قلبی و ...

دقیقا هیشکی نمیفهمه آدمو

مثلا میرن میان به من میگن شوهر کن

خب شوهر کردن پول میخواد میگن نمیخواد

شوهر کردن مهمونی دادن داره مهمونی رفتن داره حلقه و لباس داماد نامزدی عقد و عروسی و جهیزیه

توام مثل من آدمای دوروبرت نفهمن؟

وای که بخاطر سروکله نزدن باهاشون سمتشون نمیرم

دقیقا هیشکی نمیفهمه آدمومثلا میرن میان به من میگن شوهر کنخب شوهر کردن پول میخواد میگن نمیخوادشوهر کر ...

آره که نفهمن چی فکر کردی عزیزکم ❤️ 🫂 

فقط باید زبون داشته باشی جواب بدی فکر نکنن نمی‌فهمی 

خودتو اذیت نکن چون فقط خودت می‌دونی شرایطتت چیه 

اگه خیلی روانت بهم می‌ریزه و میتونی ازشون دوری کن وگرنه جوابشونو بده دلت خنک بشه 

چقدر عالی😍باید واسش کلاس رفت یا جزوه و کتاب میدن که بخونی و بری امتحان بدی؟

نه باید کلاس بری حتما اونجوریه که یاد میگیری 

یه دوره آشنایی با داروها داره یه دوره نسخه خوانی 

جزوه میدن شاید کتاب هم بدن امتحان ما از جزوه بود نه از کتاب برای همین کلاس رفتن مهم بود 

سی جلسه من حضوری رفتم 

باز اگه کمکی خواستی حتما بهم بگو

آره که نفهمن چی فکر کردی عزیزکم ❤️ 🫂 فقط باید زبون داشته باشی جواب بدی فکر نکنن نمی‌فهمی خودتو اذیت ...

دختر خالم هربار منو میدید میگفت نمیخوای شوهر کنی چند بار چیزی نگفتم بهش یه بار توی جمع گفتم چطور مگه میخوای واسم جهیزیه بخری؟ ( نی نی سایتی ها یادم دادن😂)

دیگه دهنشو بست

خب اگه خودم صلاح ببینم شوهر میکنم دیگه حتما شرایطشو ندارم

انقدر حس بدی میگرفتم وقتی تو جمع میگفت🥺

انشااللهدعا کن طرف آدم خوبی باشه فقطانقدر دوس دارم یه مغازه کوچولو از خودم داشته باشماما سرمایه ندار ...

إن شاء الله کسب و کار خودتو راه میندازی هنوز اول راهی نگران نباش ❤️

میگن اگه از فنی حرفه ای مدرک یه کار هنری رو بگیری واسه کارگاه میتونی وام بگیری اینم هست

دختر خالم هربار منو میدید میگفت نمیخوای شوهر کنی چند بار چیزی نگفتم بهش یه بار توی جمع گفتم چطور مگه ...

الهی بگردم 💔 🫂 

من اگه بودم میگفتم حالا اونایی که شوهر کردن چه گلی به سر خودشون زدن که من عجله کنم 

فرصت زیاده