2777
2789

خیلی بیحوصلم 

از لباسام بدم میاد از مبلام و از خونم همه چیز برام تکراری و بیخود شده از غذا ها بدم میاد 

نمیدونم دارم چل میشم 

همش استرس دارم واسه هر چیز کوچیکی پر از استرس دلهره میشم 

کلاس زبان میرم ولی چون میدونم کلاس دارم فقط استرس دارم که حتی درس هم نمیخونم

کلن هر کلاسی بخوام برم یا بیرون از خونه کنسل میکنم چون استرس دارم 

من چرا از بیرون رفتن میترسم کسی مثل من هست؟ 

من۳۰ سالمه ۱۰سال ازدواج کردم بچه دار نشدم 

خیلی خستم 

کو ؟!  کجاست !؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اضطراب اجتماعی داری

سرچ کن راجع بهش بخون

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
منم همینم.دکتر گف از افسردگی هیچی لذت نداره برام

باید چیکار کنم خدایا خسته شدم مغزمم داره روبه زوال میره 

حرف زدن با مردم هم داره یادم میره بس که گوشه گیر شدم

کو ؟!  کجاست !؟

منو کتک هم بزنن از خونه بیرون نمیرم من مجردم کار بیرون انجام نمیدم همش توی خونه 

یه مدت کلاس میرفتم بد نبود نمیگم بیرون رفتن بده ولی دوست ندارم برم 

از کار بیرون بدم میاد دوست داشتم مستقل میشدم ولی توانایی روحی و جسمی خیلی کارا رو ندارم. اینه که همینجوری موندم دیگه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
باید چیکار کنم خدایا خسته شدم مغزمم داره روبه زوال میره حرف زدن با مردم هم داره یادم میره بس که گوشه ...

برو پیش روانشناس منم همه چی یادم میرم حتی چیزای ساده مثلا درو قفل میکنم کلید یادم میره کجا گذاشتم چایی میریزم یادم میره بخورم 

وای منم دقیقا همینجورم

ناراحت نباش از دوره های آنلاین استفاده کن یا از چنل های تلگرام که دوره های آموزش رایگان میذارن ویدیو دانلود کن ببین یه هنر دستی یا زبان یا هر چی یاد بگیر 

آشپزی کن فیلم ببین این کارا رو انجام بده 

گل بگیر توی خونه پرورش بده یا شرایط اگه داری یه حیوون خونگی بگیر حالت عوض میشه منم همینجوری دارم میگذرونم 

همیشه هم با اینکه کارای خونه رو انجام میدم منت میذارن که تو هیچ کاری نمیکنی جنگ اعصاب داریم همیشه ولی دارم زندگی میکنم دیگه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن