2777
2789
عنوان

از همه چیم بدم میاد زده شدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 72 پست
ناراحت نباش از دوره های آنلاین استفاده کن یا از چنل های تلگرام که دوره های آموزش رایگان میذارن ویدیو ...

شاید با ورت نشه آنلاین با روانشناس حرف زدم 

حیون خونگی دارم دارم زبان یاد میگیرم ولی میخوام رها بشم از همشون اصلا حوصله ندارم 

کو ؟!  کجاست !؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂عقایدم با پدر مادرم جوز نیست از آیندم میترسم خودمو مقایسه میکنم اعتماد بنفس ندارم و.....

مقایسه نکن اصلا اگه بالاتر دیده باشی وضعیت منم خوب نیست 

قصد ازدواج هم ندارم از آینده هم میترسم ولی باید این حقایق رو بپذیریم و زندگی کنیم 

باور کن آدمای به ظاهر خوشبخت هم ممکنه آینده ترسناکی در انتظارشون باشه شایدم آینده به نفع ما باشه کی میدونه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
هیچ شورو شوقی ندارم واسه هیچی

شما یه مقدار افسردگی داری اگه خودت استارت بزنی و بتونی رفعش کنی که خوبه اگه نه برو دکتر وضعیتت خوب میشه 

فقط بدون وضعیت شما برای خیلیا هست حتی بدتر 

شاید با ورت نشه آنلاین با روانشناس حرف زدم حیون خونگی دارم دارم زبان یاد میگیرم ولی میخوام رها بشم ا ...

حتما یه روانشناس با سواد پیدا کن حضوری برو پیشش درست میشه نگران نباش 

مقایسه نکن اصلا اگه بالاتر دیده باشی وضعیت منم خوب نیست قصد ازدواج هم ندارم از آینده هم میترسم ولی ب ...

چندین بتر سر همین مقایسه کردن بلا سرم اومده و تاوانش هم دادم ولی آدم نشدم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
چندین بتر سر همین مقایسه کردن بلا سرم اومده و تاوانش هم دادم ولی آدم نشدم

نگران نباش خوشگلم زمان بده به خودت و خودتو سرزنش نکن درست میشه 💖 🫂 

من دوماهه رفتم ۲۴😐سرکار نمیری؟من روستام وگرنه یه کارایی میکردم

عه منم همینم کهههه همدردیم 

من یه مدت دنبال کار بودم پول رفت و آمد از حقوق بیشتر بود تازه خسته کننده اس منم توان ندارم واقعیتش قلبم مشکل داره یه کم 

خلاصه که توی خونه ام دیگه کارای خونه رو انجام میدم قصد ازدواجم ندارم