2777
2789
عنوان

از همه چیم بدم میاد زده شدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه منم همینم کهههه همدردیم من یه مدت دنبال کار بودم پول رفت و آمد از حقوق بیشتر بود تازه خسته کننده ...

توام روستایی؟

مشکل منم دقیقا همینه

شهر نزدیک فروشندگی ۴ تومن حقوق میدن که من روزی شاید بیشتر از ۱۰۰ باید کرایه بدم

خیلی بده خیلی

من کار خونه ام انجام نمیدم از لج

چرا قصد ازدواج نداری؟

توام روستایی؟مشکل منم دقیقا همینهشهر نزدیک فروشندگی ۴ تومن حقوق میدن که من روزی شاید بیشتر از ۱۰۰ با ...

ببین جالبه ها خونمون جنگ اعصابه ولی من خونه بابامو ترجیح میدم 

آره روستام توی کارای کشاورزی و اینا کمک نمیکنم بیرون نمیرم اصلا همیشه توی خونه ام با گل و گیاها ور میرم آشپزی می‌کنم یا زبان یاد میگیرم همینجوری 

خلاصه یه کارای دلی میکنم 

اصلا از ازدواج خوشم نمیاد از چاله به چاه افتادنه قصد دارم بمونم و همینجوری ادامه بدم 

با اینکه تک فرزندم و از آینده میترسم ولی بازم میگم خدا بزرگه اگه آدم بخواد بدبخت تنها بشه با ده تا بچه هم میشه اینو به چشم دیدم 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
توام روستایی؟مشکل منم دقیقا همینهشهر نزدیک فروشندگی ۴ تومن حقوق میدن که من روزی شاید بیشتر از ۱۰۰ با ...

آره حقوقا بین سه تا پنج تومنه خیلی نیست فقط می‌خوان از آدم کار بکشن گاهی هم پولتو نمیدن فقط سوء استفاده میکنن

اگه خیلی دنبال کار و درآمدی برو سمت هنر یا هر چیزی که بفروشی و مربوط به خودت باشه 

ضمناً واسه روحیه خودت هم که شده یه مقدار کارای خونه رو انجام بده حالت بهتر میشه 

ببین جالبه ها خونمون جنگ اعصابه ولی من خونه بابامو ترجیح میدم آره روستام توی کارای کشاورزی و اینا کم ...

پرام

تک فرزندی واقعا؟

کدوم استانی؟

من گاهی خوشم بیاد کمک مامانم میکنم راستش انگیزه هیچ کاری رو ندارم

این روزام همش کتاب میخونم

شعر حفظ میکنم

نقاشی میکنم

و مثل خودت همیشه خونم

شما دانشگاه نرفتی؟؟؟ میتونی ادامه تحصیل بدی اگه دوست داری

نه دیپلم انسانی دارم

دانشگاه خیلی دوره توان رفت و آمد ندارم

هزینه های دانشگاه یه طرف دوبرابرشو باید کرایه بدم🤦‍♀️

برم شهر حتما درسمو ادامه میدم

پرامتک فرزندی واقعا؟کدوم استانی؟من گاهی خوشم بیاد کمک مامانم میکنم راستش انگیزه هیچ کاری رو ندارماین ...

کارای خوبی می‌کنی اینا هم عالیه ببین چی دوست داری از طریق فضای مجازی توی خونه یاد بگیر خیلیم عالیه وقت خوبی برای توسعه فردی خودت داری 

آره خودتو به کاری مجبور نکن ولی خب کارای خونه بعضیاش جالبه مثلا من آشپزی و ظرف شستن رو دوست دارم 

آره تک فرزندم عجیبه واقعا ؟ 

خراسان رضویم

نه دیپلم انسانی دارمدانشگاه خیلی دوره توان رفت و آمد ندارمهزینه های دانشگاه یه طرف دوبرابرشو باید کر ...

وای خدا چقدر تو منی!!! منم دیپلم انسانی دارم شهر دور که اصلا نمی‌خواستم برم هزینه آزاد هم زیاد بود نیروی کار هم زیاد این طرفا نمیخوان قیدشو زدم 😂😂

آره حقوقا بین سه تا پنج تومنه خیلی نیست فقط می‌خوان از آدم کار بکشن گاهی هم پولتو نمیدن فقط سوء استف ...

همه کارای هنری ام پول میخوان

پول دوره آموزشی یا پول وسایل و مواد

بعد فروشش یه داستان جداست تبلیغات میخواد که اونم پول میخواد

دیروز یکی از هم محلی ها پیشنهاد داد که بعد از ظهر ها بیا مغازه من بمون بهت از فروش درصد میدم

فکر نکنم ماهی یه تومن هم بشه

نمیدونم برم یا نرم

کارای خوبی می‌کنی اینا هم عالیه ببین چی دوست داری از طریق فضای مجازی توی خونه یاد بگیر خیلیم عالیه و ...

من دوره خیاطی ام قبلا رفتم و مدرک دارم و یه چیزایی بلدم واسه خودم و مامانم لباس میدوزم اما درآمد ندارم ازش

زندگی خیلی خسته کنندست همش احساس پوچی میکنم

خیلی عجیبه هم سن و تک فرزند با شرایط برابریم

دانشگاه رفتی؟

همه کارای هنری ام پول میخوانپول دوره آموزشی یا پول وسایل و موادبعد فروشش یه داستان جداست تبلیغات میخ ...

آره راست میگی منم مشکلم پوله بعضی جاها میشه مثلا کارای دستی انجام بدی یا گل یا چیزی بفروشی توی اون بازار های روز اگه اطراف شما هست عالیه مثلا مثل چهارشنبه بازار و این چیزا 

اگه توی روستاتون آدم روی مخ زیاد نیست و از معاشرت با مردم اعصابت بهم نمیریزه آره برو مغازه و کمک کن بحث پولش نیست تجربه جدیدیه یه پولی هم حالا دستت میاد