2777
2789
خیلی روح ادمو فرسایش میده مخصوصا من که تنبلم اره نباشه هم سخته

نه بابا

روح آدم با بیکاری و بی هدفی فرسوده میشه

چندوقته سرکار میری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی روح ادمو فرسایش میده مخصوصا من که تنبلم اره نباشه هم سخته

فک کنم تایپ شخصیتیت درونگرا باشه و بعد یه مدت باطری اجتماعیت خاموش میشه منم اینجوری ام کار کردن رو دوست دارم ولی به قول شما روح رو فرسایش میده

خداروشکر کن شاغلی 

من ک تو حسرتشم

نمیگم بهت خوشبحالت آخه انرژی منفی داره 

میگم بهت موفق ترین باشی عزیزدلم 💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حقوقت رو به ما نمیدی که الان دلجویی و انگیزه رو ما بهت بدیم

نه تورو خدا میخوای برای یه نوشتن حقوقمو که با زجر میرم سرکار تقدیمت کنم حالا مگه چی میشه همدلی کنی 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
تو نینی سایت هر روز آدمای عجیب تری میبینم

خب الان اون آدم عجیب منم یا استاتر 😂

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خداروشکر کن شاغلی من ک تو حسرتشمنمیگم بهت خوشبحالت آخه انرژی منفی داره میگم بهت موفق ترین باشی عزیزد ...

قوربونت برم عزیزم ایشالا شمام یه شغل عالی گیرت بیاد 

هر چند شغل منم عالی نیس

تاپیک دیدم بازم ازت

همیشه درحال ناله کردن از شغلت هستی

واقعا اینجوری فرسوده میشی چه ذهنی چه جسمی

نمیشه بری دنبال کاری که بهش علاقه داری؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه تورو خدا میخوای برای یه نوشتن حقوقمو که با زجر میرم سرکار تقدیمت کنم حالا مگه چی میشه همدلی کنی

همدلی نمیاد باید بیاد اخه 

برای کسی که شاغلهذو الان ناراحتهذحرفی مدارم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تاپیک دیدم بازم ازتهمیشه درحال ناله کردن از شغلت هستیواقعا اینجوری فرسوده میشی چه ذهنی چه جسمینمیشه ...

اون اولا  که حالم خیلی بد بود الان اوکی ترم باز 

نه امکان یافتن شغل جدید نیست با این اوضاع