2777
2789
خب الان اون آدم عجیب منم یا استاتر 😂

شما😂

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

فک کنم تایپ شخصیتیت درونگرا باشه و بعد یه مدت باطری اجتماعیت خاموش میشه منم اینجوری ام کار کردن رو د ...

افرین دقیقا همینطوریم بعد  دو ساعت دیگه نمیکشم باید برم جای خلوت

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داری شاغل باشی

اره 

شغل مبارک بچه داری خانه داری قلاب باغی رو دارم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اون اولا که حالم خیلی بد بود الان اوکی ترم باز نه امکان یافتن شغل جدید نیست با این اوضاع

پس اینقدر ناله نکن

نمیگم سخت نیست وقتی علاقه نداری...سخته ولی اینجوری هعی همش میگی نمیخوام و سخته وو..بیشتر حالت بد میشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شما😂

اشکال نداره ثبت اینجور افراد آشنا شدن یک تجربه هست دیگه عجیب نیاد بهت بقیه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پس اینقدر ناله نکننمیگم سخت نیست وقتی علاقه نداری...سخته ولی اینجوری هعی همش میگی نمیخوام و سخته وو. ...

اره دررونگرام به قول دوستمون بعد یه تایمی خاموش میشه باطریم🤣

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
۳ ماهی هست

همونه فعلا تازس 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

افرین دقیقا همینطوریم بعد دو ساعت دیگه نمیکشم باید برم جای خلوت

ولی از طرفی هم نمیشه کار نکرد من به شخصه بعضی وقتا گریه میکردم و میرفتم سرکار

توی سرکارم مثلا طرف حرفرمیزد دلم میخواست بزنم تو دهنش بگم عقاید و هرچیزی ک برای من تعریف میکنی به من ربطی نداره دهانت را ببند😁