2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من خیلی شکموعه من فرنی شو شکر قهوه ای میریزم توش

چه ربطی به شکمو بودن داره؟ داری عادتش میدی به شیرینی بچه تا الان داشته شیر می‌خورده چیز شیرین نخورده که ازت بخواد 

چه ربطی به شکمو بودن داره؟ داری عادتش میدی به شیرینی بچه تا الان داشته شیر می‌خورده چیز شیرین نخورده ...

شیر خشکاش خب شیرین بودن سرلاک گرفتم شیرین نبود نخورد 

یعنی خطر ناکه؟

شیر خشکاش خب شیرین بودن سرلاک گرفتم شیرین نبود نخورد یعنی خطر ناکه؟

الان سبک زندگیا همه به سمت چاقی و دیابته شما هم داری بدترش میکنی. من از اولم ازین چیزا ندادم بهش، الان نزدیک چهارسالشه شاید کلا چهار تا شکلات نخورده باشه بچه عادت کنه پس فردا جلوشو نمیتونی بگیری

الان سبک زندگیا همه به سمت چاقی و دیابته شما هم داری بدترش میکنی. من از اولم ازین چیزا ندادم بهش، ال ...

من داداشم از بچگی میخورد از روز اولی که دنیا اومد آب قند میخورد ولی الان لاغر لاغر و به شکر علاقه ای نداره منم روی تجربه ای که برای داداشتم داشتم فکر‌کردم بد نیست نمیدونم 

ولی خب چون شیر خشک میخوره فرنی که شیرین نباشه نمیخوره 

شیر خشکم که خب خودش شیرینه من شیرینش نکردم