2777
2789
عنوان

عقد و ابراز علاقه

254 بازدید | 33 پست

میشه راهنماییم کنین؟

من طبیعیم یا نه؟

۷ماه نامزد بودم ۲ماه هم هست عقدم

نمیدونم چرا نمیتونم با نامزدم راحت باشم و اون ورژن شاد و شنگول بودنم بچه شدنم رو نشون بدم ،هنوز کلی تعارف باهاش دارم هنوز چیزی برام میخره کلی تشکر میکنم همش ازش ناراحتم همش دپم نمیدونم چرا همش انگار هیچی باب دلم نیست توی این ارتباط

چون کم برام وقت میذاره چون ابراز احساسات نمیکنه منم دیگه نمیتونم ابراز علاقه کنم، چون انقد جلوی بقیع به شوخی ابراز علاقه کرده نمیتونم باور کنم انگار داره مسخرم‌ میکنه 

مثلا دیشب حالم خوب نبود نمیدونم چرا الکی حال روحیم مضخرف میشه بهش زنگ زدم اصلا حرف نمیزد گفتم من اومدم بات حرف بزنم حالم خوب بشه بازم سکوت کرد منم قهر کردم اونم دیگه پیگیری نکرد نمیدونم چیکار کنم آدم شاد تری باشم قبلا خیلی خوب بودم نمیدونم چرا الان اینجورم حالم بده خسته شدم از این حالات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما توی ناخودآگاه ات از چیزی ناراحتی . باید سعی کنی رفتاری سرد با نامزدت نداشته باشی تا زمانی که بفهمی چی هست که داره اذیتت می‌کنه . اگر تونستی یکسر به روانشناس بزنی خیلی خوب میشه . ولی ابراز علاقه نکردن ب نامزدت خوب نیست . سعی کن طبیعی رفتار کنی و باور کن که اون هم تو رو دوست داره که پیش بقیه ابراز می‌کنه 

حق داریبنظرم مردی ک توجه کنه بهت احساس امنیت بده باعث میشه کودک درونت فعال شه

دقیقا من خیلی آدم شادیم ولی جلوش خجالت میکشم حس میکنم مسخرم میکنه پیش خودش ۸سال اختلاف سنی داریم

تقصیر اونه نه تو

🥲اصلا من انگار هیچ فرقی براش با بقیه ندارم نهایت چیزی که بهم میگه قلبمه اونم بخدا به همه میگه همونجور که با من برخورد میکنه با بقیه هم میکنه انگار هیچ تفاوتی ندارم براش

دقیقا من خیلی آدم شادیم ولی جلوش خجالت میکشم حس میکنم مسخرم میکنه پیش خودش ۸سال اختلاف سنی داریم

بنظرم اگه سن هاتون بهم نزدیک تر باشه بهتر ارتباط بگیرین و هم تو بتونی بچه بازی کنی و اون ذوق

شاید بعضیا بگن کاری به تفاوت سنی نداره که نظرشون محترمه ولی بنظر من کار داره

...🖤

یه سوال

چرا نامزد میکنید پس قبل از عقد؟؟؟ این آشنایی قبل از ازدواج پس هدفش چیه؟؟؟؟ وقتی که تو شخصیت همسرتو توش انکار کردی و بعد ازدواج کردی و الان ناراحتی بابتش!!!! 

طرف از اول همینجوری بوده دیگه

شما توی ناخودآگاه ات از چیزی ناراحتی . باید سعی کنی رفتاری سرد با نامزدت نداشته باشی تا زمانی که بفه ...

رفتارش اذیتم میکنه عزیزم برخورداش باعث سرد شدنم میشه هر ۱۲ساعت ی بار خبر گرفتنش از من ناراحتم میکنه 

8 سال زیاده 

زود تصمیم نگیر بنظرم مشاوره برو یا

باهاش حرف بزن احساساتتو  بیان کن

مردا اصلا متوجه نمیشن ما چی میخوایم  باید بهشون بگی

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤