2777
2789
عنوان

سریال آلیس در سرزمین مرزی

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 80 پست
اون پسر چیشیا لامصب چه کراشی بود تو سریال اره منم دقیقا هر چی می‌رفت جلو هیجانش برام بیشتر میشد دبی ...

وای نگووو😂 چیشااا😭 لعنتیییی خیلی کراش بود از اول تا آخر بازی ها خونسرد

تو فصل دوم نزدیک بود ی مرحله بازی بمیره هی میگفتم کاش نمیره چون ازش خوشم اومده بود

دبیرستان مخفی اصلا قابل مقیاس با اینا نبود منم پشیمون شدم دیدمش دو نفر میگفتن جالبه منم فکر کردم واقعا هس ولی چندان ب دل من ننشست 

ولی بگمونم مدرسه خانگی جذاب باشه شروعش نکردم هنو

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

اره ب پای این سریال ژاپنیه نرسید بازم میگم سلیقه ایه

فصل ۳ انگار داره میاد من دوست داشتم 

آلیس در سرزمین مرزی رو تا آخر ندیدک یکم کسل کننده بود

زیر ۱۸ ریپلای نکنن وگرنه میخورمشون💖💕💘💞💝💓💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم راجبش میگی🫠

من دقیق یادم نیست عزیزدلم چون خوشم نیومد فقط چند تا قسمتشو دیدم

بیشتر اژ گیم اف ترونز 

گیم اف پو*رن بود😂

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

مانی هیست ندیدیییییی؟؟؟؟؟؟؟

ن😂😭 چیا لابد آمریکایی هس میگم که بس سریال کره ای میبینم سریالای کشورای دیگه رو نرسیدم دنبال کنم

وای نگووو😂 چیشااا😭 لعنتیییی خیلی کراش بود از اول تا آخر بازی ها خونسردتو فصل دوم نزدیک بود ی مرحله ...

اره خیلییی مخصوصا چشماش خیلی جذاب بود. لامصب  اره منم بخدااا همش میگفتم این نمیره که من سریال رو نمی بینم دیگ خدارشکر زنده موند 

منم دبیرستان مخفی چون سرو صدا زیاد کرد دیدمش ولی نه خوشم نیومد بعدش خیلی پشیمون شدم اره مدرسه خانگی خیلیبییییییییب خوبه

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

عشق کهکشانی چینی هست که عاشقانه ندیدم من میگن خوبه ولی روز خوب برای سگ رو دیدم چا اون وو بازی کرده و ...

پس روز خوب صگ شدن کنسل شد ولی عشق کهکشانی رو ب لیستم اضاف کردم

ن😂😭 چیا لابد آمریکایی هس میگم که بس سریال کره ای میبینم سریالای کشورای دیگه رو نرسیدم دنبال کنم

ینی ببین واقعا واقعا واقعا عمیقا و از ته دل بهت حسودیم میشه.....

واست لیست کردم فیلمارو

فقط فرار از زندان ننوشتم که یادم رفت

اونم احتمالا ندیدی

پس ببین و بازم میگم لذت ببر چون بعد از دیدنشون دیگه هیچ فیلمی به نظرت خفن نمیاد

من دقیق یادم نیست عزیزدلم چون خوشم نیومد فقط چند تا قسمتشو دیدمبیشتر اژ گیم اف ترونز گیم اف پو*رن بو ...

آمریکایی کلا همین طوره دیگ 😂😂

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

دورت گشتوم نهببین من بیشتر چون ژانر ی کوچولو هیجانی یا معمایی جنایی دوس دارمخفن تریناشمانی هیست ( بع ...

کاش ی سریال معرفی کنی بعدش افسرده نشیم😂

ینی ببین واقعا واقعا واقعا عمیقا و از ته دل بهت حسودیم میشه.....واست لیست کردم فیلماروفقط فرار از زن ...

مرسییی ولی من ب شخصه سریالی میخام بعدش افسرده نشم😂😭

مرسییی ولی من ب شخصه سریالی میخام بعدش افسرده نشم😂😭

ببین نکه پایانش بده ها

انقد خوبه و با شخصیتاش دوس میشی بعدش حس میکنی جاشون تو زندگیت خالیه😂😂

من همه رو ۵ ۶ بار دیدم

اره خیلییی مخصوصا چشماش خیلی جذاب بود. لامصب اره منم بخدااا همش میگفتم این نمیره که من سریال رو نمی ...

وای آره منم بهش عادت کرده بودم مث نقش اصلی میمونه لامصب😂 

دبیرستان مخفی ،این نشون میده سریالایی که زیاد سرو صدا میکنن یا تبلیغ میشن دلیل بر خوب بودنشون نیس

وای آره منم بهش عادت کرده بودم مث نقش اصلی میمونه لامصب😂 دبیرستان مخفی ،این نشون میده سریالایی که ز ...

اره منممم خدا کنه تو فصل سوم هم باشه 

دقیقااا کلا من هر سریالی که بیشتر سرو صدا کرد بنظرم مزخرف تر بود