2777
2789
عنوان

سریال آلیس در سرزمین مرزی

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 80 پست
عه منم میخوام تازه ببینمژانرش ترسناکه‌؟بازم خفن چیزی داری معرفی کنی؟رسوایی حوا چطوره؟

ترسناک نیس بیشتر هیجانی و معمایی عه 

رسوایی حوا رو ندیدم

ولی سریال شب فرا رسیده هم خوبه

اره دقیقاا من حتی نزدیک بود اوایل فصل اولش که بودم ادامه ندم ولی عادت دارم وقتی ی سریال شروع میکنم ت ...

اون پسر چیشیا لامصب چه کراشی بود تو سریال  اره منم دقیقا هر چی می‌رفت جلو هیجانش برام بیشتر میشد دبیرستان مخفی زیادی رنگارنگ بود بیشتر بدرد تینیجر ها میخورد کلا سریالش هیچ چیز خاصی نداشت منم چون دان کرده بودم تا آخر دیدم ولی مزخرف بود 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی مدرسه خانگی من دیدم خیلی خوبهههه بازیگراش هم جذاب هیجان هم داره حتما بببین کلا عااالیه

آخجون خوبه حداقل وقتمو سر ی سریال جذاب میزارممم

عشق کهکشانی

روز خوب سگ شدن چطورن؟

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

ولی ب پای آلیس در سرزمین مرزی نمیرسه اونجا انصراف میتونن بدن بعد بازیکناش اسکلن ولی اینجا ن😂

اره ولی باز اینم خوبه کنجکاوم ببینم هدفشون از ساخت بازی چی بوده 😂😂بازی مرکب کمتر ترسناک هست بنظرم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

ترسناک نیس بیشتر هیجانی و معمایی عه رسوایی حوا رو ندیدمولی سریال شب فرا رسیده هم خوبه

اون ژانرش چیه؟

یکم اسپویل میکنی

دقیقا ژانر هیجانی و معمایی میپسندم بازم این سبکی خفن سراغ داری اسم بگو

اره ندیدم همش تو خط سریالای کره ای بودم بیشتر تازه بعد مدت ها ی سریال ژاپنی دیدماتفاقا تصمیم داشتم ب ...

اینو میگن خیلی جذابه ولی طبق معمول من دوسش نداشتم

مانی هیست یا خانه کاغذی و دیدی قطعا ن؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اره ولی باز اینم خوبه کنجکاوم ببینم هدفشون از ساخت بازی چی بوده 😂😂بازی مرکب کمتر ترسناک هست بنظرم

من برم گیم آف رو ببینم چی هس که میگن انقدر خفنه😂

آخجون خوبه حداقل وقتمو سر ی سریال جذاب میزارمممعشق کهکشانیروز خوب سگ شدن چطورن؟

عشق کهکشانی چینی هست که عاشقانه ندیدم من میگن خوبه ولی 

روز خوب برای سگ رو دیدم چا اون وو بازی کرده ولی چیز خاصی ندارع سریالش کشش ندارع بنظرم نبین

مدرسه خانگی بهتره چون معمایی هست هیجان هم داره 

اینو میگن خیلی جذابه ولی طبق معمول من دوسش نداشتممانی هیست یا خانه کاغذی و دیدی قطعا ن؟

خوبه حداقل تویی که هر سریالی پسند نمیکنی بهتر میتونی راهنماییم کنی

لطفا جذاب ترین سریالا از نگاه خودت رو واسم تو ی غالب بنویس ب لیستم اضاف کنم

اون ژانرش چیه؟یکم اسپویل میکنیدقیقا ژانر هیجانی و معمایی میپسندم بازم این سبکی خفن سراغ داری اسم بگو

بازی مرگ یک نفر خودکشی می‌کنه به خاطر شرایطی بعد بهش فرصت میدن ۷ بار تو ۷ بدن مختلف زندگی کنه اگه زنده بمونه اون جسم برای خودش میشع

بازی هرم یک بازی که هرکس کمترین رای رو بیاره همه براش قلدری میکنن تو مدرسه خیلی هیجان داره 

شب فرا رسیده  یه جور بازی مافیا طور که هر شب یکی کشته میشه در مورد بچه های دبیر ستان که به اردو میرن

این سه تا عالین 

اون ژانرش چیه؟یکم اسپویل میکنیدقیقا ژانر هیجانی و معمایی میپسندم بازم این سبکی خفن سراغ داری اسم بگو

اونم ژانرش هیجانی عه دانش اموزای یه کلاس رو میبرن یه اردو و اونجا به طور خودکار برای همشون بازی مافیا نصب میشه و همه مجبورن بازی کنن و نمیتونن از اردوگاه یا از بازی انصراف بدن و یسری اتفاقا میفته که بیشتر اسپویل نمیکنم

پایان خوش من هم خوبه ولی مثل هوم اسکول و اینا مدرسه ای نیست ولی هیجانی و معماییه

خوبه حداقل تویی که هر سریالی پسند نمیکنی بهتر میتونی راهنماییم کنیلطفا جذاب ترین سریالا از نگاه خودت ...

دورت گشتوم نه

ببین من بیشتر چون ژانر ی کوچولو هیجانی یا معمایی جنایی دوس دارم

خفن تریناش

مانی هیست ( بعد این افسرده شدم وقتی تموم شد)

رو در رو یا vis a vis

برلین ( یکی از شخصیتای سریال مانی هیست راجب اونه )خیلی خوب بود

روز شغال هم یه مینی سریال ۱۰ قسمته هست که بعد مانی هیست تنها مینی سریالی بود که باز افسرده شدم از بس خوب بود🥹 

یعد فیلم رو در رو راجب زندان زنانه که میخوان ازش فرار کنن ی سریال دیگم هست یه ۱۰ قسمته فک کنم یا هم ۸ تا ادامه ی کارای یکی از شخصیتای فیلمه

مث مانی هیست

عااااااااااااااالین

کره ای ایناهم که دیگه خودت حتما وارد تری موش و گلوری و هایپر نایف عالی بودن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️