یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو یه شهر دیگه دانشجوام و از زندگی خوابگاهی خستم. بشدت به فکر کار کردن و مستقل شدن با وجود دانشجو بودنم. حتی بوتیک هم کار کردم ولی وقتی خونوادم خبردار شدن نذاشتن باز برم. حرفشون اینه که با وجود همچین رشتهای چرا لِوِلتو میاری پایین که تو بوتیک کار کنی؟ خب اینا همه شرایط موقته ولی بازم راضی نشدن.
حالا فکر مستقل شدنم به کنار من واقعا از رشتم خوشم نمیاد با این که تاپ حساب میشه و همهههه میگن ایندهی خوبی داره، دلم راضی نمیشه که فقط درگیر درس و دانشگا باشم.
عوضش به شدت عاشق برنامه نویسی و تریدم. هرکدومم نصفه نیمه چند مدت دنبال کردم دیدم به بنبست خوردم باز ول کردم. از طرفی چون نمیتونم بینشون انتخاب کنم مدام این حسو دارم که سردرگمم و نمیدونم کدومو اصولی یاد بگیرم.
از طرفی میگم بیام و با توجه به شرایط الانم تصمیم بگیرم که کدومو یاد بگیرم. الان اولین دغدغهی من پوله. پول داشته باشم که خونوادمو قانع کنم خونه بگیرم یا تنها زندگی کنم. حتی پول داشته باشم که با منابع بهتر برا آموزش همینا دسترسی داشته باشم.
یجورایی آخرین تصمیمی که گرفتم این بود که تمرکزمو بذارم رو برنامه نویسی و تا کارم راه میوفته و پروژه میگیرم و سطحم بالاتر میره اونوقت کم کم برم سراغ یادگیری ترید. اینم مد نظر قرار بدین که درسای دانشگام سختن کلاساش زمانبرن.الان که کلاس و درس ندارم ولی هرچقدر هم طول ترم درس نمیخونم فرجهها و طول امتحانات باید تا حد زیادی بقیه مواردی ک گفتمو کنار بذارم.
همه بم میگن رشتت اوکیه بیخیال بقیه چیزا شو اینا مهم نیستن بذا درست تموم بشه درامد داشته باشی و فلان ولی اصلا نمیتونم قانع بشممممم متاسفانه خیلییی کله خرابم. بعد در حال حاضر بزرگترین انگیزم اینه ک یه منبع درامد داشته باشم که بتونم خونه بگیرم و تنها زندگی کنم یعنی به اون خوابگاه کوفتی که فکر میکنم اصلا دلم نمیخواد برگردم.خونوادم هم بشددددت مخالف این موضوعن و تنها چاره ای ک براش فکر کردم اینه که اگ درامد داشته باشم و پولشو بتونم اوکی کنم هرطور شده راضیشون میکنم ک خونه بگیرم حالا یا تنها یا با چند نفر دیگه.