2777
2789

شرایط ورزش و تحرک یا رژیم سخت ندارم

قرص لاغری ای بگید که بتونم تو یه ماه حداقل چهار پنج کیلو کم کنم

خیلی فوریه 

عوارضش اصلا مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پروتیین بخور 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

10

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

میتونی یه هفته آبمیوه طبیعی ماست  و آب مرغ و گوشت بخور رژیم بعد اسلیو بود تو یک هفته ۵کیلو کم میشه آب فراوان

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

با کالری شماری تو یه ماه راحت 4 کیلو لاغر میشی 

فقط کافیه اراده کنی یه هفته اولش سخته بعد برات روتین میشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

قشنگم یه رژیم عادیم بگیری بعد از 30روز حداقل چهار کیلو رو کم میکنی ، قند مصنوعییو حذف کن قند طبیعیم کم کن کربوهیدرات به اندازه مصرف کن و روغن داخل غذا و.‌.. رعایت کند، خوراکی و بستنی اینام که دیگه حذفه داخل همه رژیم ها