2777
2789
عنوان

بچه دار شدن در جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 67 پست
مریم جان شما تصمیمات مهمتو از نی نی سایت میگیری؟ تو اصلا میدونی کیا دارن باهات حرف میزننبنظرم ...

ن اصلا 

فقط میخواستم ببینم نظر نی نی سایتی ها چیه 

وگرنه حرف آخرو باید با همسرم به نتیجه برسیم 

و اینکه وقتی به غزه نگا میکنم میبینم  هزاران نفر ازشون شهید شدن ولی ۶۰ هزار نفر به دنیا آوردن 

پس نمیشه بچه دار نشد و صبر کرد 

دنیا همینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی کارمو کرده بودم برا بچه دار شدن اما الان واقعا شرایط روحی شو ندارم که بچه دار شم

فعلا چند ماه صبر کن

البته باز خودت بهتر میدونی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
ن اصلا فقط میخواستم ببینم نظر نی نی سایتی ها چیه وگرنه حرف آخرو باید با همسرم به نتیجه برسیم و اینکه ...

نی نی سایتا  معلوم  نیست  کین  تو ذهنت تاثیر میذارن 

شاید از عقده  خودشون  حرف بزنن

هعی😶
نی نی سایتا معلوم نیست کین تو ذهنت تاثیر میذارن شاید از عقده خودشون حرف بزنن

اینکه توهین کردی و گفتی عقده ب شعورت برمیگرده میتونستی بگی تصور خودتون البته از هرکسی نباید انتظار شعورو فهم داشت

ن اصلا فقط میخواستم ببینم نظر نی نی سایتی ها چیه وگرنه حرف آخرو باید با همسرم به نتیجه برسیم و اینکه ...

یعنی لزوما آدم حتما باید بچه بیاره؟ 

🙄

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
الزومی نیس حتما ولی اگه هرکی بترسه و بچه دار نشه و جنگ طولانی بشه میدونید چه قدر تو جمعیت و آینده ک ...

یعنی بخاطر جمعیت آینده دنیا باید توی هر شرایطی بچه اورد؟ 

توی جنگ و قحطی و انواع اپیدمی ها و ...؟ 

با احترام من مثل شما فکر نمیکنم 

انشالله موفق باشید 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
الزومی نیس حتما ولی اگه هرکی بترسه و بچه دار نشه و جنگ طولانی بشه میدونید چه قدر تو جمعیت و آینده ک ...

دور از جون خودت و عزیزات ولی مگه تو و فرزندانت باید جور جمعیت کشور رو بکشی؟

خب اگه  زبونم‌لال بلایی سر یکدومشون بیاد همتون داغون‌میشید چرا اخه درکتون نمیکنم