2777
2789
عنوان

میخوام داستان رابطه ام و عشق و عاشقی رو بگم تا زود اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9988 بازدید | 143 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عید گذشت و دیگه هر روز صمیمی تر میشدیم

میگفت بهم حس آرامش روانی میدی

اما ابراز علاقه نمیکرد و همین خیلی اذیتم میکرد

گاهی انقدر بی اهمیت میشد که تمام روز حالم بد میشد

تا اینکه خودم پا پیش گذاشتم و بهش گفتم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
عید گذشت و دیگه هر روز صمیمی تر میشدیممیگفت بهم حس آرامش روانی میدیاما ابراز علاقه نمیکرد و همین خیل ...

🥲🥲🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

لایکم کنید بعد بخونم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بهش گفتم بهت علاقه دارم و خسته شدم از این بازیا

گفت اگه کنارت بودم هم همینو میگفتی؟

گفتم آره

گفت من همیشه که حرف میزنیم بهش فکر میکنم که همدیگه رو ببینیم و اگه شد وارد زندگیم کنمت:)(((

من هول شدم و گفتم هنوز زوده و اونم نه برداشت کرد و منم عبن گیجا مونده بودم که چرا اینطور رفتار کرد باهام

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

با دوستم که مشورت کردم یه سری حرفا بهم زدن و گفتن که ازت یه درخواست کرده و تو گفتی نه و بهش برخورده

منم باز رفتم و باهاش حرف زدم که گفت چیه نکنه نظرت عوض شده و الان من چیت میشم دوستت؟

و گفت انتظار داشتم بهم بگی آره اما نه شنیدم و فهمیدم برات مهم نیستم

تا اینکه همه چی رو گفتم

گفتم ترسیدم بیاد و منو ببینه و راضی نباشه و همه چی بهم بریزه

بعد که متوجه شد ازم خواست تا با خانواده اش آشنا شم

به پسر اعتمادی ندارم

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن