2777
2789
عنوان

میخوام داستان رابطه ام و عشق و عاشقی رو بگم تا زود اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9988 بازدید | 143 پست

بدبخت شدیم اسی اف شد😂

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلوش رو نگرفتم و حرفی نزدم

و رفت..

حدود دو ماه من هر روز بهش پیام میدادم و می‌دونستم قرار نیست خونده بشن

چون اَپ رو پاک کرده بود و فقط حسابش بودش

با خودم میگفتم کسی که عاشق ماه باشه،حتی وقتی توی آسمون نیست هم دوسش داره

از کارای روزمره ام برای کسی که اصلا نبود تعریف میکردم و بهش مبگفتم چقد دلم براش تنگ شده

حدود300تا پیام می‌شدن

کتاب موردعلاقه ام از بچگی شازده کوچولو بود

و هر روز مقداری ازش رو ویس میگرفتم و میفرستادم

یادمه یه بخش داشت گل به شازده میگفت برو اما تو احمق بودی که نفهمیدی من چقدر دوستت دارم و من احمق تر که بهت نگفتم

اما بعد تو من نیازی به مراقبت از خودم ندارم

تا اینکه دیدم پیام داده بود و همه رو جواب داده بود

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
حس میکنم رمانه ولی ادامه بده

نه به جون داداشم 

چیزایی بود که تجربه کردم همش

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بهم گفت حس حماقت میکنم که نذاشتم تو زندگیم باشی و حس خوشبختی به خاطره اینکه حتی وقتی نبودم به فکرم بودی و هر روز پیام دادی

حتی اگه رمانم باشه دوس دارم تااخرش بخونم اسی تند تند بزار 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بهم گفت حس حماقت میکنم که نذاشتم تو زندگیم باشی و حس خوشبختی به خاطره اینکه حتی وقتی نبودم به فکرم ب ...

دیو ث

چه پیچیده میگی بعضیاشو

چی کار کنم شما خودتون ببحشید دیگه عزیزم:)

یا من نفهمیدم یا بعضی جاهاشو بد نوشتی

فک کردم من نفهمیدم 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن