2777
2789
عنوان

میخوام داستان رابطه ام و عشق و عاشقی رو بگم تا زود اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9988 بازدید | 143 پست

وای عزیزم بدنم لرز کرد💔 چه حس وحشتناکیه کاملا با پوست و استخون درک کردم حالم واقعا بد شد ایشالا هر چه زودتر سر پا بشی مطمعنم ی روزی تو اینه نگاه میکنی و به این روزا که فکر میکنی دیگه هیچ حسی نداری از بس که قوی شدی . دعا میکنم خدا روزای قشنگ و معجزه هاشو برات رو کنه

ولی اون دختر خیلی خطرناکه اینو جدی میگم اون واقعا ی روانی واقعیه و مشکل روحی داره ی ادم سالم نمیتونه همچین کاری کنه اون خیلی راحت وقتی بزرگ تر شه میتونه دست به جرم و جنایت هم بزنه چون ناخوداگاهِ مریضی داره و این کاراشم دست خودش نیست واقعا باید درمان بشه الان داره توی خونه توی جامعه با ی سری آدم زندگی میکنه که اونا نمیدونن این چه مریضیه خدا به اون ادما رحم کنه💔

منم همین فکر رو دارماما میدونی تمام کلماتشون شبیه هم بودحتی طرز حرف زدنشونو اما اون ویس ها بازم منو ...

عکس چت دوتاشونو نداری بفرست تا مقایسه کنیم کاربرای اینجا بهتر میدونن

یکی اینکه مثلا تواکانت مجازی طرف عکس پروف خودشو نمیزاشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم بدنم لرز کرد💔 چه حس وحشتناکیه کاملا با پوست و استخون درک کردم حالم واقعا بد شد ایشالا هر ...

واقعا خیلی بده من جای اسی تب کردم فرض کن باکسی تو ذهنت خیالپردازی میکردی و دوستش داشتی که اصلا وجود نداشته بود وحشتناکه ازاون طرف یجورایی مغزت باور نمیکنه که همچین چیزی وجود نداشته میره توشک 

وای عزیزم بدنم لرز کرد💔 چه حس وحشتناکیه کاملا با پوست و استخون درک کردم حالم واقعا بد شد ایشالا هر ...

و دقیقا همینا رو هم میگفت 

اینکه چطور دوست داره آدما رو نابود کنه و باهاشون بازی کنه

اما طوری میگفت که تحسین شه

من دردم از این میاد

حالا که دختر بود و همجنس من

چرا انقدر بهم بی اهمیتی کرد که درد بکشم

من به مرور افسرده و مریض شدم

و تو این ماه ها اوج گرفت

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
این حرفا حالشو بدتر میکنه اگ نمیتونی درک یا کمکش کنی سکوت کن

چه ربطی داره طرف اشتباه کرده اونم خیلی زیاد با دلداری چیزی حل نمیشه  بعدم این نظر منه اگه خودت سکوت میکنی دلیل نمیشه منم حرف نزنم

چه ربطی داره طرف اشتباه کرده اونم خیلی زیاد با دلداری چیزی حل نمیشه بعدم این نظر منه اگه خودت سکوت ...

اتفاقا الان فقط با دلداری حل میشه اونا دیگه گذشته سرزنش کردنش فقط حالشو بدتر میکنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کلا آشنایی تو مجازی اصلا به درد نمیخوره. مگر شاید اونایی که تو یه شهرن یکم که آشنا شدن برن حضوری همو ببینن که اونم میتونه خطرناک باشه.

منم وقتی ۱۶،۱۷ سالم بود یه گروهی تو اینستا عضو بودم که البته دخترونه بود از اونجا هفت هشتا دوست پیدا کردم که خیلیم باهاشون صمیمی شده بودم حتی صمیمی‌تر از دوستای حقیقی. بماند که تجربه مشابه تو رو هم داشتم و بعد از چند سال فهمیدم یکیشون کلا یکی دیگه‌اس. ولی بجز اون هنوز دو سه نفرشون بعد از نزدیک ده سال در حد هر از چندماهی یکی دوتا پیام و پست و اینا با هم در ارتباطیم. و خب غم‌انگیزه چون توی بزرگسالی دیگه آدم حوصله شب تا صبح چت کردن و صحبت‌های طولانی نداره و دیگه رابطه‌هامون خیلی کمرنگ شد. و یه جورایی عجیبه یه زمانی چقدر صمیمی بودیم ولی الان تقریبا غریبه‌ایم. ما اگه تو یه شهر بودیم قطعا میتونستیم خیلی خاطرات قشنگ‌تری به جز چت داشته باشیم.