2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7248388 بازدید | 695343 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شنبه وقت دارم افتاد پنجشنبه جمعه نتونستم برم برای شما چند روزه رفع شد ؟

برای من سه چهار روز بود،چندوز اول که خارجی وزدم شروع شد تا تموم شدنش بعد استرو رو ک شروع کردم اروم شد

میگم شاید به شما خارجیش میسازه اون و دوباره بگیر هرچندگرونتره وگیرنمیاد

به خدا خسته شدم. حتی ازنگاه سنگین مردم که هزار جورحرف چه تورو چه پشت سر میزنن وهمش هم میگن اگر خوب ب ...

دهن مردم همیشه بازه،اخه بچه چه ربطی ب خوبی ادمها داره🥲یعنی ماکه نداریم بدیم😭

منم عروس اولم بعدمن۲تا جاری اومدهر دوالان ۲تابچه دارن من هنوزاندرخم کوچه اولم نمیدونی چیا شنیدم ودیدم البته ازمردم نه جاریهام

سرنوشت ماهم این بوده نمیشه که زندگی وتلخ ترش کنیم

هزینه هام میدونم گلم من خودم تازه انتقالم منفی شده ونمیدونی چقدرغصه خوردم شوهرم میگه موهات کلی سفیدشد این چندوقت

من سیکل طبیعی بودم برای اندازگیری استرادیول و پروژسترون آرمایش خون گرفتن

سلام گلم

تا جایی ک خوندم اصفهانی شما،کدوم دکتر میری؟

مرکز پویش ورویش کدومشون بهتره؟من انتقالم باکامرانی اولین بار منفی شد ازمایش اینا نگرفت مال چندماه پیش ویه نگاه انداخت میگن گدازنده خوبه ،مینو هاشمی هم باهاش ویزیت شدم ولی نمیدونم برا انتقال خوبه یا نه

سلام گلمتا جایی ک خوندم اصفهانی شما،کدوم دکتر میری؟مرکز پویش ورویش کدومشون بهتره؟من انتقالم باکامران ...

اگراصفهان هستید برو دکترفشارکی. قبل شروع برو یه مرحله زالو بنداز روشکمت که هرچی سم تورحمت هست بکشه بیرون. وموادمفیدواردکنه. دوستم این زیارت هاخیلی خوبن من دفعه قبلی رفتم جمکران. دلم خیلی شکسته بود. 

❤️❤️

برای من سه چهار روز بود،چندوز اول که خارجی وزدم شروع شد تا تموم شدنش بعد استرو رو ک شروع کردم اروم ش ...

نه ،منم قبلا ایرانی استفاده کردم عوارض نداشت 

اینبار که خارجی زدم عوارض داشت از وقتی که گفتی یعنی از دیروز خارجی رو قطع کردم ایرانی زدم ولی بدتر شدم یعنی خارجی که عوارض داد دیگه حساس شدم کلا انگار نباید استفاده بشه 

االتهاب دهانه رحم

دیگه خیلی وقته این روش هارو بکارنمیبرن  کرایو مث همون انجماد؟یا خودشه؟ قبلا می گفتن برا بارداری دردسره اگه بشه الان نمی دونم .شما بچه دارید؟زایمان طبیعی داشتید؟

سلام گلمتا جایی ک خوندم اصفهانی شما،کدوم دکتر میری؟مرکز پویش ورویش کدومشون بهتره؟من انتقالم باکامران ...

چراانتقالاتو بادکترکلانتر نمیری 

دکترای کاربلدترهستن که تجربشون بیشترازاینا باشه دکترگدازنده و....فکرمی کنم یک سال دوساله اومدن دکترخالصی هم اعصاب نداشت قبلا.دکتراولیاپناه بالاده 15 سال اونجاکارمیکرد الان رفته برا خودش دکترشجاعیان فتوحی....مرضیه رضایی اینا سابقشون بالاس