2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7248786 بازدید | 695360 پست
واقعا ؟ شاید برای منم همینطوری شده آخه قبلا استرومارین استفاده کردم حساسیت ندادم اینبار یکیشو خارجی ...

من اول خارجی رو زدم بعدبرا ویزیت که رفتم گفتم ،دکترگفت اگه زیادنیست تحمل کن اگه زیاده تا ی فکر دیگه بکنم،که خب بعدیش استرومارین بود خوب شدم

اگرانتقال داری قطع نکن سرخود،یابرودکتر یاتلفنی بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش ژنتیک رو چطوری بایدبدیم یا آزمایش ایمنی رو پیش کی باید بریم بنویسه

متخصص ژنتیک

متخصص ایمنولوژ

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

منم یه مرحله باای وی اف باردارشدم وسه ماهگی بچم میخاستم اقدام کنم الان 6سال گذشته ومن همچنان درحال د ...

عزیزم به نظر من برو زیارت ،از فکر بچه هم بیرون بیا چون بهت استرس میده ،یکم ریلکس کن انشاله که به زودی باردار میشی،من خودم ۴سال اقدام کردم ۲بار تخمک کشی و سه بار انتقال منفی داشتم،بعد از انتقال آخر شوهرم گفت اگه نشه دیگه نمیزارم دنبالش بری چون فقط داری به بدنت آسیب میزنی،انتقال آخر هم منفی شد و منو همسرم به طور کاملا جدی توی فامیل هرکی میپرسید بچه دوم نمیارین ،اعلام کردیم که ما بچه دوم نمیاریم و فقط میخوایم دخترم تک فرزند باشه،بهمن ماه انتقال دادم که منفی شد ،سوم اسفند پریود شدم ،برای همیشه قید بچه دوم رو زدیم ودیگه از فکرش بیرون اومدیم،در تکاپوی خریدای عید بودیم و بی خیال بچه ،بعدم که عید شد و مهمونی دادنا و مهمونی رفتنا شروع شد،نیمه دوم عید هم مسافرت رفتیم ،منم اصلا یادم نبود که پریود نشدم چون تنبلی تخمدان داشتم برام عادی بود دیر به دیر پریود شدن،وقتی از مسافرت برگشتیم ۲۰ فروردین بود که یه حسی بهم گفت برو بیبی چک بخر ،به همسرم گفتم بریم یه تست بگیریم خندید و گفت کی با مروفولوژی صفر باردار شده که تو دومی باشی، خیلی اصرار کردم رفتیم گرفتیم،ساعت ۱شب بود در کمال ناباوری سریع دوخط افتاد و من فهمیدم دوباره مامان شدم، اینارو گفتم که بدونی استرس خیلی رو روند درمان تاثیر داره، و درست وقتی اتفاق افتاد که ذهنمون برای همیشه خالی از فکربچه دوم داشتن شد،انشاله بزودی برای شما هم معجزه بشه  و طبیعی باردار بشی ،فقط سعی کن یکم ریلکس کنی و به خودت استرس ندی

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اول خارجی رو زدم بعدبرا ویزیت که رفتم گفتم ،دکترگفت اگه زیادنیست تحمل کن اگه زیاده تا ی فکر دیگه ...

به نظرت این حساسیت قارچ به وجود آورده که خارش دارم ؟ 

یعنی برای تو پمادی چیزی برای خوب شدن نداد؟

عزیزم به نظر من برو زیارت ،از فکر بچه هم بیرون بیا چون بهت استرس میده ،یکم ریلکس کن انشاله که به زود ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماست. وهرکی میگه میگم میخام دخترم تک بمونه به خاطرشرایط اقتصادی. خیلی خسته شدم. مورفو شوهرمنم اونسال برای ای وی اف4بود. گاهی ارزو مرگ میکنم ودلم به حال دخترم میسوزه که تنهاست. خیلی انرژی مثبت گرفتم از پیامتون. الهی به سلامتی بگذرونید این روزهای باقیمانده را ودلتون شاد بشه باحصوربچه هاوهمسرتون. 

❤️❤️

بگردم الهی 🥺 اره واقعا...خدا دامن همه رو سبز کنه انشالله ، باز خدارو شکر ثمره ی صبرمون رو داریم. خد ...

عزیز دلی. اره خداراشکرر.. هرلحظه جونم برابچم میره الهی خدابه هرکی نداره بده. بااینکه بچم دختره وخانواده شوهرم نپذیرفتنش ولی من به خاطردخترم نفس میکشم. همچنین شما عزیزم

❤️❤️

عزیز دلم نمیدونم چرا ولی به دلم افتاد برو زیارت خودشون بعدش کمکت میکنناخه منم اربعین بابام میخواست ب ...

چقدرخوشحال شدم ازپیامتون. حال دلتون عالی باشه همیشه. امام حسین خیلی عجیبه. اینقدر دلم شکسته. اینقدر ازادمها شکایت دارم که فقط دلم میخاد برم به امام حسین بگم. من ازهم صحبتی بااین ادمها خیری ندیدم. میخام برم به خود امام حسین بگم. 

❤️❤️

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

گاهی بساط عیش خودش جور می شود

گاهی دگر، تهیه بدستور می شود

گه جور می شود خود آن بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور می شود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست

گاهی تمام شهر گدای تو می شود…

گاهی برای خنده دلم تنگ می شود

گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود

گاهی تمام آبی این آسمان ما

یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود

گاهی نفس به تیزی شمشیر می شود

ازهرچه زندگیست دلت سیر می شود

گویی به خواب بود جوانی‌ مان گذشت

گاهی چه زود فرصت مان دیر می شود

کاری ندارم کجایی چه می کنی

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود

خدای من چرا من باید الان این دکلمه رو ببینم چرا اصلا باید الان این تاپیک رو ببینم اولین بارمه دیدمش 

بارداری اول بعد پنج ماه اقدام 

دومی بعد چهارسال اقدام و دارو 

سومی کاملا خداخواسته ولی من به مرز فروپاشی روانی رسیدم این چند روز هیچ‌وقت تو تصوراتمم سه تا بچه نداشتم همیشه دوتا بودن الان هنوز باورنکردم کاش برگردم به شهریورماه و همه چی عوض بشه خدایااآاااااا نمیدونم چی برام چیدی تمام وجودم زاررررر میزنه 

به نظرت این حساسیت قارچ به وجود آورده که خارش دارم ؟ یعنی برای تو پمادی چیزی برای خوب شدن نداد؟

فکر نمیکنم قارچ باشه ،نه چیزی نداد بهم گفت اگربدترشدی بگو ولی من رفع شد

حتما برو دکتر چون بعدانتقالم باید ادامه بدی

منم دقیقا شرایطم مثل شماست. وهرکی میگه میگم میخام دخترم تک بمونه به خاطرشرایط اقتصادی. خیلی خسته شدم ...

عزیزم چرا ناشکری میکنی ویا ارزوی مرگ

همین که مامان ی گل دختری باید تورا کافی باشه واونقدر شادباشی که دخترت هم ناراحت نباشه

فرزند دوم هم انشاالله اگرصلاح باشه خدا بهت میده

عزیزم چرا ناشکری میکنی ویا ارزوی مرگهمین که مامان ی گل دختری باید تورا کافی باشه واونقدر شادباشی که ...

به خدا خسته شدم. حتی ازنگاه سنگین مردم که هزار جورحرف چه تورو چه پشت سر میزنن وهمش هم میگن اگر خوب بود خدا بهش یه بچه دیگه میداد. خانواده شوهرم دیگه بدتر. مخصوصا اینکه جاریم بارداره بیشترسرکوب میزنن. شاید مصلحت من داشتن یه بچه است ولی اینا خیلی اذیت میکنن. به خدا راه ای وی اف خیلی سخت وپرهزینه است

❤️❤️

عزیزم از همه قبل انتقال ازمایش خون میگیرن؟ با چک کردن ضخامت لایه رحم نمیتونن بگن که مناسب انتقال هست ...

من سیکل طبیعی بودم برای اندازگیری استرادیول و پروژسترون آرمایش خون گرفتن

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر