2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254228 بازدید | 695464 پست

سلام دوستان 

کسی هست که پرولاکتین بالا داشته باشه قبل از انتقال؟؟؟

من امروز رفتم برای انتقال دکتر اصلا حواسش نبود خودم بهش گفتم دکتر توی آزمایش پرولاکتینم بالا بوده 

گفت برو دوباره آزمایش مجدد بده 

به نظرتون نباید میگفتم؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
بله شاید برای کسایی که مشکل تنبلی تخمدان یا ناباروری از طرف همسر دارند خوب باشه، ولی برای من که مشک ...

چقدر بی وجدان و بی سواد بود

بنظرم به حرفه اش تسلط نداشت.

اینجور که گفتی عصبی شدم

😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شاید برای کسایی که مشکل تنبلی تخمدان یا ناباروری از طرف همسر دارند خوب باشه، ولی برای من که مشک ...

واقعا متاسفم بابت تجربه بدی ک داشتی 

ولی اینو بدون ک تمام کسایی ک بنحوی با دکترا سروکار دارن متاسفانه تمام چیزایی ک شما نوشتی رو تجربه میکنن حالا میخواد مشکلات نازایی باشه یا بیماری های دیگه 

من خودم قبلا پیش ی دکتر دیگ میرفتم ک بهش میگفتن پنجه طلا و میگفتن بیشتریا ازش نتیجه دیدن وفلان

ولی من میدیدم کاراش اصلا نظم نداشت اصلا به حرف بیمار گوش نمیداد من پنج ساعت باید معطل میشدم برای ی ویزیت پنج دقیقه ای 

آخرسر ولش کردم

بعد اومدم پیش نقشینه به نطر من نسبت به قلبی کاراش رو روالتر و منظم تر بود واقعا حداقل دارویی ک خوردی یا کارهایی ک کردی تو سیستمش هست قبلی ک اصلا هیچی

اتفاقا دکتر قبلی من تخصص هیسترو بود تا میومدی باهاش حرف بزنی میگفت برو فلان بیمارستان بخواب هیسترو بشی لاپاراسکوپیت کنم بعد بیاivfکن

نه ک بخواد مشکل منو بفهمه میخواست تجربه رزومه اشو تو زمینه هیسترو ببره بالا هر کی میومد اونجا هیسترو میشد

بعد من اومدم پیش نقشینه گفتم اوه گفت برو هیسترو کن خوب میرم دیگ ولی وقتی اومدم پیشش فقط گفت شما نهiuiبدردت میخوره نه طبیعی مستقیم بروivf

نقشینه ک خودش نمیتونه هیسترو کنه چون تخصصش نداره ولی علمش خوبه یعنی اگه گفتivfکن یا اهدایی بگیر یا فلان باید بدونی آخرش با همون نتیجه میگیری اینو یکی قبلا بهم گفته بود

منم مثل خودت آخرش وته تهش نفهمیدم مشکل ما چی بود علت بچه دار نشونمون چیه یمی میگفت شوهرت ضعیفه شوهرم رفت دکتر گفت مشکل نداری خودمو میگفتن مشکل داری بعد نقشینه گفت نه مشکل از شوهرت هست خودت ک مشکل خاصی نداری خیلی کم تنبلی تخمدان 

خلاصه ما هم نفهمیدیممشکلمون بابت چی بود اصلا

نه ک بخوام بگم نقشینه خوبه اون یکی بده یا فلان 

منطورم اینه نتیجه گرفتن تو پروسه ivf مان بر هست و باید بیشتر از همه ذهنتو آروم کنی ک بتونی نتیجه بگیری خیلی ام کار سختیه چون فشار زیادی رو آدم هست

ولی من  هنوز ک هنوزه هیچکسی نمیدونه باivfباردار شدم غیر مامانم حتی مامانم روز انتقال وتخمک کشی من بلد نبود من رفتم 

من روزی ک رفتم انتقال اصلا برام مهم نبود یشه یا نه چون برا خودم برنامه ریخته بودم برم مسافرت 😄روزا فیلم میدیدم و داروهامو مصرف میکردم وتا میتونستم میخوابیدم چون تنها بودم حوصلم سر میرفت  تو ی پست گفتم خودمو درگیر بخور نخور نمیکردم همه 0ی میخوردم ولی به اندازه سعی می‌کردم یبوست نگیرم  اصلا هم استراحت مطلق اینا نبودم 

واقعا متاسفم بابت تجربه بدی ک داشتی ولی اینو بدون ک تمام کسایی ک بنحوی با دکترا سروکار دارن متاسفانه ...

بچه ها من داروی استرادیول progynova رو شروع کردم، دو تا صبح دو تا شب میخورم، در مجموع ۸ میلیگرم میشه. ولی به من اسپرین اصلا تجویز نشده، کسی بوده مثل من بدون اسپرین باشه؟  یکی دو روز قبل انتقال هم فقط شیاف پروژسترون دارم. شما امپول اچ سی جی هم زدین؟

بچه ها من داروی استرادیول progynova رو شروع کردم، دو تا صبح دو تا شب میخورم، در مجموع ۸ میلیگرم میشه ...

احتمالا اسپرین یا آمپول انوکسا رو بعد انتقال بهتون میدن ک خونرسانی بهتر بشه و انشالله مثبت شدی تا آخر بارداری باید مصرف کنی 

آمپول هم راستش تو تخمک کشی یادمه بهم دادن چون آمپول آزادسازی بود ولی انتقال یادم نیست 

چقدر بی وجدان و بی سواد بودبنظرم به حرفه اش تسلط نداشت.اینجور که گفتی عصبی شدم

فکر کن بعد هیسترو و خراش با جنین بلاست منفی شدم رفتم پیشش گفتم شرایطو،  با یه لحن بدی گفت کار دیگه ایی نمیشه کرد برات!! 

خب درست،  حداقل بگو برو دنبال تخمک شاید نتیجه بگیری،  اصلا پیشنهاد رحم اجاره ایی بده،  بگو برو خودتو تقویت کن چندماه دیگه بیا.  نه که اینطوری بزنی تو ذوق آدمی که می دونی تو چه مسیر سختیه. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

سلام دوستان کسی هست که پرولاکتین بالا داشته باشه قبل از انتقال؟؟؟من امروز رفتم برای انتقال دکتر اصلا ...

سلام عزیزم انتقالت واسه چ زمانیه؟ اتفاقا خوبه گفتی چون برولاکتین بالا مانع لانه گزینی میشه بهت دو دونه قرص میده واسه کنترل‌ش نگران نباش 

سلام دوستان کسی جدیدا مکمل از دکتر زنان گرفته! چه مکملایی میدن برای تقویت تخمک قبلا اوابووست و کیوتن ...

سلام عزیزم الان اواپلاس اینوزیتول بلاس اووزیل پونیکا و... هست البته اووبوست و کوکیوتن و رد کیوتن و اینام هست 

واسه مردا فک کنم بهترینش همون اسبیروژن هست من اطلاعی ندارم