واقعا متاسفم بابت تجربه بدی ک داشتی 
ولی اینو بدون ک تمام کسایی ک بنحوی با دکترا سروکار دارن متاسفانه تمام چیزایی ک شما نوشتی رو تجربه میکنن حالا میخواد مشکلات نازایی باشه یا بیماری های دیگه 
من خودم قبلا پیش ی دکتر دیگ میرفتم ک بهش میگفتن پنجه طلا و میگفتن بیشتریا ازش نتیجه دیدن وفلان
ولی من میدیدم کاراش اصلا نظم نداشت اصلا به حرف بیمار گوش نمیداد من پنج ساعت باید معطل میشدم برای ی ویزیت پنج دقیقه ای 
آخرسر ولش کردم
بعد اومدم پیش نقشینه به نطر من نسبت به قلبی کاراش رو روالتر و منظم تر بود واقعا حداقل دارویی ک خوردی یا کارهایی ک کردی تو سیستمش هست قبلی ک اصلا هیچی
اتفاقا دکتر قبلی من تخصص هیسترو بود تا میومدی باهاش حرف بزنی میگفت برو فلان بیمارستان بخواب هیسترو بشی لاپاراسکوپیت کنم بعد بیاivfکن
نه ک بخواد مشکل منو بفهمه میخواست تجربه رزومه اشو تو زمینه هیسترو ببره بالا هر کی میومد اونجا هیسترو میشد
بعد من اومدم پیش نقشینه گفتم اوه گفت برو هیسترو کن خوب میرم دیگ ولی وقتی اومدم پیشش فقط گفت شما نهiuiبدردت میخوره نه طبیعی مستقیم بروivf
نقشینه ک خودش نمیتونه هیسترو کنه چون تخصصش نداره ولی علمش خوبه یعنی اگه گفتivfکن یا اهدایی بگیر یا فلان باید بدونی آخرش با همون نتیجه میگیری اینو یکی قبلا بهم گفته بود
منم مثل خودت آخرش وته تهش نفهمیدم مشکل ما چی بود علت بچه دار نشونمون چیه یمی میگفت شوهرت ضعیفه شوهرم رفت دکتر گفت مشکل نداری خودمو میگفتن مشکل داری بعد نقشینه گفت نه مشکل از شوهرت هست خودت ک مشکل خاصی نداری خیلی کم تنبلی تخمدان 
 خلاصه ما هم نفهمیدیممشکلمون بابت چی بود اصلا
نه ک بخوام بگم نقشینه خوبه اون یکی بده یا فلان 
منطورم اینه نتیجه گرفتن تو پروسه ivf مان بر هست و باید بیشتر از همه ذهنتو آروم کنی ک بتونی نتیجه بگیری خیلی ام کار سختیه چون فشار زیادی رو آدم هست
ولی من  هنوز ک هنوزه هیچکسی نمیدونه باivfباردار شدم غیر مامانم حتی مامانم روز انتقال وتخمک کشی من بلد نبود من رفتم 
من روزی ک رفتم انتقال اصلا برام مهم نبود یشه یا نه چون برا خودم برنامه ریخته بودم برم مسافرت 😄روزا فیلم میدیدم و داروهامو مصرف میکردم وتا میتونستم میخوابیدم چون تنها بودم حوصلم سر میرفت  تو ی پست گفتم خودمو درگیر بخور نخور نمیکردم همه 0ی میخوردم ولی به اندازه سعی میکردم یبوست نگیرم  اصلا هم استراحت مطلق اینا نبودم