2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253234 بازدید | 695440 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکوک تو ای وی اف 5 ب بالا مثبته من روز 12 دادم امیدوارم زود باشه و رشد کنه بتا حالا فردا صبح دوباره ...

ان شا الله مثبته به حق علی🥰

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

فکر کن بعد هیسترو و خراش با جنین بلاست منفی شدم رفتم پیشش گفتم شرایطو، با یه لحن بدی گفت کار دیگه ا ...

آخی عزیزم میدونم چقدر سختت هست وچقدر بار روانی روی دوش آدمه تو این مسیر

اینکه آدم دوس داره یکی بالاخره بهش امید بده چون خود مسیر جوریه ک آدم خیلی زود ناامید میشه خیلی فرسوده وخسته میشه 

بديش اینجاس ک چ شوهرت مشکل داشته باشه یا نداشته باشه آخرش خانم باید جورشو بکشه از انواع اقسام امپولها وقرص ها

قبول دارم ک دکتر نقشینه اخلاقش تند هست مخصوصا اگه قبلش کسی عصبی‌ش کرده باشه نمیشه کلا دیگ. باهاش حرف زد ی دفعه جوش میاره داد میزنه 

میتونستی خودت ازش سوال کنی ک خوب حالا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ای ج میده یا نه چون برا اون موارد چون خودش انجام نمیده می‌فرسته پیش دکتر تهرانی 

هر کسی تو این مسیر با ی دکتری نتیجه میگیره وحتی ممکنه دکتری ک برای تو خیلی خوب بوده برای یکی دیگ خیلی بد باشه 

متاسفانه حدود 90 درصد پزشکای زنان اصلا وقت برای بیمار به اون شکل نمی‌ذارن چنتا چنتا ویزیت میکنن نمیتونی سوالاتتون کامل بپرسی 

گفتم من دکتر قبلیم صبح تا طهر معطل می‌کرد بعد میومد اصلا نمیذاشت حرف بزنم میگفت برو سونو چنبار اشتباهی دارو اینا میداد

واقعا مورد آخرم داشت؟! چه مضخرف

بله دقیقا خدا شاهده بالا سر من بود اولین انتقالم پرسید چندسالته گفتم ۳۴ گفت چه عجب از صبح همه ۴۰-۴۲

بابا بذارید نسل جدید بچه بیارن. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

سلام دوستان کسی جدیدا مکمل از دکتر زنان گرفته! چه مکملایی میدن برای تقویت تخمک قبلا اوابووست و کیوتن ...

سلام سارا خوبی عزیزم ،فرتیل اید زنانه هم خوبه و خوده اوابوست هنوز هم جوابه کنارش رژیم هم خوبه برای اقایون ماکاویت هم خوبه ماکاویت برا خانوما و آقایون هم هست 

سارا جان یه سوال بی ربط من رفتم برا ریزش موهام آنادرم و ویلی مکس و درما لایف تجویز کرده با ماینوکسیدل ،ماینوکسیدل و مصرف نمیکنم چون میگن وابستگی میاره از بقیه اسماشو شنیدی یا چیزی در موردش میدونی

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام عزیزم انتقالت واسه چ زمانیه؟ اتفاقا خوبه گفتی چون برولاکتین بالا مانع لانه گزینی میشه بهت دو دو ...

نه آخه ممکنه عقب بندازن بخاطر این قضیه 

دکترم گفت باید بری متخصص غدد اگه بالا باشه 

امروز رفتم آرمایش خدا کنه خوب باشه جوابش خوب باشه واقعا توان رفتن پیش متخصص و دوباره اونم هی بخواد آزمایش و اینا بنویسه رو ندارم 

آدم خسته و کلافه میشه بخاطر سیکل انتقال دیگه توان این دکتر و اون دکتر رفتن رو ندارم 

گفت اگه همه چیز اوکی باشه تاریخ انتقال 30 مهره حدودا 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
نه دیگ اتفاقا خوبه گفتی پرولاکتین خیلی مهمه

آخه اگه مهمه چرا پس دکتر اصلا توجه نکرد  

حتی من از ماما پرسیدم گفت مهم نیست 

فکر کنم چون بقیه چیزها خوب بود اینطوری گفتند 

نمیدونم واقعا 

آخه من بقیه فاکتورهای ارمایشم خوب بود  

من شاغلم 

مسیولیت کاریم خیلی بالاست فکر کنم بخاطر استرس کاری پرولاکتینم بالا بود

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
جنینام تو بهشتی انواینکه مشتاق خصوصیه هزینش بالاست