2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252852 بازدید | 695438 پست

سلام

من سال ۹۸ با یه اکانت دیگه تو این تاپیک بودم و دوبار انتقال دادم منفی شدم متاسفانه

الان میخوام برم پیش دکتر مهرنوش امیری آزمایشامم همه تکمیل کردم

خودم تنبلی تخمدان دارم ولی مشکل همسرم بیشتره

هم تعداد هم حرکت هم مورفو پایینه و دی اف آی هم ۴۰

نمیدونم چیکار کنم کسی پیش ایشون رفته؟

بنظرتون کجا برم که درصد موفقیتم با این شرایط بیشتر باشه؟

سلام دوستان خوبید 

چند سال بود پست هاتون رو میخوندم اشک میریختم خوشحال میشدم براتون

کاش اسی هم بچه دار میشد 

بعد ۸ سال منم رفتم سیکل ای وی اف 

چقدر مسیر سختی داره

من امروز چهارمین بار بود سونو میشدم تو یه هفته 

روز ده پریودی اندازه فولیکولم۱۵ بود 

گفت دو روز دیگه بیا

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم من پست هايي كه گذاشته بودي رو خوندم.من ٣٨ سالمه و ٢ سال اقدامم براي بچه اول،خودم خداروشكر ...

سلام عزیزم ان شالله بهترینا نصیبتون بشه

گلم منم میخوام برم پیش ایشون هزینتون چقدر شد؟

راضی بودین در نهایت؟

نه عزیزم دکترتا عوض کن یا بگو دارو بیشتر و خوب بهت بده مثله النوا ،پرگریوس و..خودتم فرتیل اید روزی ...

نه 

منظورم اینه چون فقط شش تا فولیکول در روز دوم دیده شده در بهترین حالت ممکنه بیشتر از شش تا تخمک نخواهم داشت حین تخمک کشی؟

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21✅

29ـستارهقلبمن✅

30ـ۵golnares✅

31ـیاسی۵۵۷۸✅

32ـمارپلهههههه✅

33ـنیکاد✅

34ـسحر✅

35ـنهال6467✅

36ـنگار✅

37ـمحبوبه✅

38ـلاله✅

39ـکشور

40ـهستی

41خودم وhappygirlss

🌹 پنجشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام دوستان من اين ماه انتقال جنين داشتم دوتا جنين بلاست روز ٤و روز ٧انتقال هم امپولhcgتزريق كردم از ...

سلام عزیزم اثر اچ سی جی تا 14ذردز بعد تزریق میمونه شما روز 7 انتقال زدی روز 12 منفی شده یعنی اثر امبول رفته اگ روزای اینده تستت مثبت سد یعنی انتقالت گرفته 

سلاممن سال ۹۸ با یه اکانت دیگه تو این تاپیک بودم و دوبار انتقال دادم منفی شدم متاسفانهالان میخوام بر ...

سلام عزیزم دوستم دی افش مث شما 40 بود رفت مرکز مام و نتیجه گرفت و الان دوقلو داره 

اخه خدا لعنت کنه اینقدر اعصاب منو بهم ریختن بیمارستان دولتی فقط دارو میده رفتم باحالت مسخره ای میگه ...

عزیزم بیمارستان همینجوری بری که جوابتو نمیدن باید نامه دکتر داشته باشی فورا بستری میکنن منم رفتم دست به سرم میکردن تا اینکه رفتم پیش دکترم نامه داد فورا بستری شدم و سقط کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم بیمارستان همینجوری بری که جوابتو نمیدن باید نامه دکتر داشته باشی فورا بستری میکنن منم رفتم دست ...

خیلی سخت بود عزیزم؟دیشب یک تاپیک زدم خیلی ترسیدم دعام کن😭

قراره شنبه خدا بخواد برم یک بیمارستان دیگه ببینم چی میشه

فردا رو خونرو تمیز کنم کامل ببینم چی میشه

سلام عزیزم دوستم دی افش مث شما 40 بود رفت مرکز مام و نتیجه گرفت و الان دوقلو داره

خداروشکر

ولی میگن مرکز مام خیلی پولکی ان رسیدگی نمیکنن همشم میگن اهدایی بگیر میترسم برم

نمیدونین چیکار کردن برا این دی اف آی؟