2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253094 بازدید | 695440 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم فردا میرم ابن سینا ببینم اون چی میگه اگه اوکی نبودم باهوشن پیش اسرافیلی هم ویزیت میشم😘

سلام عزيزم من پست هايي كه گذاشته بودي رو خوندم.

من ٣٨ سالمه و ٢ سال اقدامم براي بچه اول،خودم خداروشكر ندارم مشكلي و مورفو و حركت اسپرم همسرم خيليييي ضعيفه.

من دكتر خيلي عوض كردم آخر سر رفتم پيش مهرنوش اميري.

خيلي باهاش راحتم خيلي مهربونه. با اينكه از ٦ صبح ميره نيكان تا ٧ هم مطبه ولي باز صبور و مهربونه. كارشناس ماماهاش تو مطب خيلي خوش اخلاق نيستن ولي من خودشو دوست دارم. به منم گفت ٣ دوره بهت دارو ميدم تا شانس طبيعي باردار شدن رو از دست ندي. لتروزول و hcg و hmg داد. من قبلا هم اينارو استفاده كرده بودم. گفت اي يو اي به درد بالاي ٣٥ نميخوره. دو ماه خوردم داروهارو و رفتم پيشش گفتم ديگه دارو نميخوام اي وي اف رو شروع كردم. از پانكچر يا همون تخمك كشي خيليييي را ضي بودم واقعا كارش خوب بود. البته بهت بگم نظر رو دكتر ميگه و داروهارو ولي نخوه مصرف و ادامه كارها همه با ماما ها تو بيمارستان نيكان اقدسيه هست. بيمارستان هم خدايي خيلي خوب رسيدگي ميكنن. من فعلا تو مرحله انتقال هستم ولي خودم واقعا با مهرنوش اميري راحتم. خيلي مهربون و دلسوزه خدايي.

مرسی عزیزم فردا میرم ابن سینا ببینم اون چی میگه اگه اوکی نبودم باهوشن پیش اسرافیلی هم ویزیت میشم😘

شماهم نا اميد نباش. ببين همه شرايطمون مثل همه يكي بد يكي بدتر. فرقي باهم نداريم. همسرت بره ازمايشگاه هاي مراكز ناباروري ازمايش اسپرم بده. ازمايشگاه هاي معمولي خطا زياد دارن. بره مثلا رويان، نيكان، ابن سينا اينا كه تخصصي كار ميكنن براي ناباروري. سونو هم حتما حتما بده. اورولوژ ها به همسر من ميگفتن كه مشكلي نداره ولي بعد ٤ روز مونده به تخمك كشيه من خودمون گفتيم سونو بريم كه متوجه شديم واريكوسل گريد ١ داره. اووووووووه دختر انقدر موانع هست براي ما كه طبيعي باردار نميشيم كه. ولي بالاخره اميد رو ازدست نده. خدا ما روهم ميبينه. اون خدا براي همه ماست. اميد داشته باش بسپار به خودش. 

سلام عزيزم من پست هايي كه گذاشته بودي رو خوندم.من ٣٨ سالمه و ٢ سال اقدامم براي بچه اول،خودم خداروشكر ...

ولی من اصلا ازایشون راضی نیستم.۲دقیقه واسه بیمارش وقت نمیزاره،فقط بدوبدو ازین اتاق میره تواون اتاق سونو میکنه،یک سالو نیم تمام رفتم اومدم هربارویزیت گفتم خانم دکتراین عکس رنگی من مشکل داره،فقط میگفت نه.بعدیسالونیم دارو داد روزی ک رفتم iuiانجام بده،تازه انگارعکسو دیده گفت برو لاپاراسکوپی کن.ای بابا

بعد لاپاراسکوپی خودم اصرارداشتمivfکنه هی میگفت نه،مشکلی نداری برو طبیعی اقدام کن.دیگ قبول کرد رفتم واسه تخمک کشی،بعدش بهم قرص ال دی داد درصورتیکه پریودام منطم بود،ولی قرص باعث شد۳ماه پریود نشم انتقالمم عقب افتاد،دوهفته پیش تو اتاق عمل زمان انتقال جنین ، برگشته ب جنین شناس  میگه رحم دوشاخه.پس تاالان کوربودی؟دوسالو نیم میرم میام هرماه سونو عکس رنگی،فرستادی عمل خب اگ مشکلی بود میگفتی اون دوشاخم عمل کنم دیگ.موقع انتقالمم جنین گریدBمورولای بلاست نشده رو انتقال داد،ک نتیجش این شد.درکل خیلی سرسری ازبیمار ردمیشه.

ممنون عزیزم.۷ ساله ازدواج کردیم دوساله بچه میخوام و سقط شد.اصلا دوس ندارم کارم به ای وی اف بکشه چون ...

چرا به همه گفتي داري اقدام ميكني. ببين ناراحت بشي يا نه اطرافيان همه ١٠٠٪؜ خوبيه ادم رو نميخوان. من خودم دوستم با فيبروم رحم دو قلو حامله شد هرچي بهش گفتم چيكار كردي يك كلمه منو راهنمايي نكرد و تازه تمسخر هم كرد. يكي ديگه از دوستام با وزن خيلييييي بالا و كم كاري تخمدان و كيست ٢ تا بچه داره. ول كن دختر حرف مردم رو. به كسي توضيح نده ازت هم پرسيدن بگو كلا با شوهرم تصميم گرفتيم فعلا بي خيال بچه بشيم ولي درمانتو بدون اينكه به كسي بگي ادامه بده. از فيبرو ادنوما هم نترس منم دارم تازه تو ٢٠ سالگي مجبور شدم جراحي هم بكنمش. الانم دارم ولي بعد از اي وي اف همون مونده تغييري نكرده. يادت نره اميد آخرين چيزيه كه تو ادمها ميميره. قوي باش. بدتر از تو خيلي هست كه دارن تلاش ميكنن. تو مطب مهرنوش هفته پيش رفتم به خانم ٤٩ ساله اومده بود تا تخمك و اسپرم خودش منتظر پروسه انتقال بود خوشحااااااال. 

ولی من اصلا ازایشون راضی نیستم.۲دقیقه واسه بیمارش وقت نمیزاره،فقط بدوبدو ازین اتاق میره تواون اتاق س ...

البته درست ميگي عزيزم. عكس رنگي رو ماماهاش نگاه ميكنن نه خودش. بايد بهش گير بدي همه چيو ازش بپرسي. منم جنيني كن انتقال داد قرار بود مورولا باشه كه هنوز مورولا نشده انتقال داد. البته من تاره ٦ روزه كه انتقال دادم. به قول شما خطا تو كار زياده چون مراكز ناباروري همه كارو يه نفر انجام نميده و ماما يه چيز ميگه  دكتر يه چيز ميگه.  تو نيكان مثلا ساغر صالح پور هم بود كه اونم باز كارشناس ماماهاش براي همون نيكان هست و جنين شناس هم همونه. نميدونم والا ادم ميمونه بايد به كي اعتماد كنه. ولي تو همون مريضا تو مطبش خيلي ها رو ديدم كه نتيجه انتقالشون مثبت شده بود پيشش. خدا كمك كنه بهمون. 

البته درست ميگي عزيزم. عكس رنگي رو ماماهاش نگاه ميكنن نه خودش. بايد بهش گير بدي همه چيو ازش بپرسي. م ...

کاش ده تابیمارکمتر پذیرش میکرد،واسه بقیه یدیقه بیشتروقت میزاشت.

کاش ده تابیمارکمتر پذیرش میکرد،واسه بقیه یدیقه بیشتروقت میزاشت.

نه ديگه از پول كه نميگذرن.دكترهاي عادي كه ميري همه خودشون كاراشونو انجام ميدن. دكترهاي نازايي همه ماما دارن كه اوناهم بالاخره دكتر نيستن ديگه. براي منفي شدن شماهم خيلي ناراحت شدم عزيزم. جنين ذخيره داري؟ من كه كلا همين ٢ تا بود كه انتقال دادم. 

نه ديگه از پول كه نميگذرن.دكترهاي عادي كه ميري همه خودشون كاراشونو انجام ميدن. دكترهاي نازايي همه ما ...

۱۷تاتخمک داشتم۸تاجنین شد با گریدbوb,c. ی لوله رو ک دراوردن از فریز،ی لوله دیگ هم مونده ولی دیگ دلم نمیخاد انتقال بدم

من ازاولم دلم راضی ب این دکترنبود ولی همسرم اصرادداست ک ازاول پیش همین دکتررفتیم ادامه بدیم.من خیلی ...

الهي بگردم. خدايا به حق بزرگيت دل همه مارو شاد كن. ماها ته تلاشمون رو كرديم خودت كمكمون كن🙏