2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251143 بازدید | 695419 پست
ماهور الان سلین ۳ ماهه شده ولی من هنوز باورم نمیشه نمیشه یه وقتایی میرم بالاسرش گریه میکنم خدارو شکر ...

عزیزم طبیعیه😀..منم همیجورم.الان ک دخترم یکسال و یماهشه..ایقد خیره میشم بش و میگم خدایا شکرت ک ناامیدم نکردی..خداروشکر ک دلتون شاد کرد..

شیر خشکم بش میدی؟؟ 

روزها چ زود گذشتن😀

انگار همی دیروز بود تبریک بت گفتیم..

سلین اذیتت میکنه؟؟

جرات میکنی جایی بری؟ من جرات نمیکردم میگفتم یکی مریضش میکنه..

خخخ خیلی دیر اومدمچالش برانگیزه یه وقتایی اصلا غذا نداریم خانم نمیزاره حتی تا سرویس بهداشتی برم چه ب ...

اره خیلی دیر میای سر میزنی.بی معرفت شدی..

الان ۲۶ هفته و سه روز هستم.

شکر خوبه..خدایا چقد دخترها خوبن..

خداروشکر ارومه.

این نی نی جدیده دختره..

هنوز صدرصد اسم انتخاب نکردیم..باباش هر دیقه ی اسم میگه.خدا میدونه تا شناسنامه بگیره چ اسمس انتخاب میکنه😀

هر دیقه میگه قربون دخترام برم..

میگه دردشون برام بیاد..اگه بدونی چقد قربون صدقه میره الله اکبر..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 چقد سلین تغییر کرده تازه الان بچم به رنگو رو اومده بگردم 😄سلام 🥰 مامانم بخاطر من وقت نمیکنه ب ...

خدا خدا..بور خوشکلم..

چشاش..

عروسک.ملوسک خاله.ی ماچ ابداری براش بروو..😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

متاسفانه انگار پوچ هست چون بجای رشد از بتای ۲۰۰۰ اومده روی ۱۹۰۰ توی ۴۸ ساعت

شمام عین من شدی

منم بعد از دومین انتقال منفیم خودم طبیعی حامله شدم

ولی پوچ بود 

خودش سقط شد

هر هفته که میرفتم رشد نکرده بود لکه بینی هم داشتم اخرش خودش سقط شد

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21

29ـستارهقلبمن

30ـ۵golnares

31ـیاسی۵۵۷۸

32ـمارپلهههههه

33ـنیکاد

34ـسحر

35ـ

36ـ

37ـ

38ـ

39ـ

40ـ

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

یکشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

نه هماتوم ندارم یک کیست ۳ سانتی دارم طرف چپ و راست هم ساک دیدن همینالبته الان دو روزه استراحت کلا کم ...

ای عزیزم خبر نداشتی خدا برات معجزه کرده

نه عزیزم کیست چیزی نیست

کارخوبی میکنی فعلا استراحت کن و مواظب خودت باش ایشالا خدا خودش بهت بخشیده خودشم مواظبشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شمام عین من شدیمنم بعد از دومین انتقال منفیم خودم طبیعی حامله شدمولی پوچ بود خودش سقط شدهر هفته که م ...

عزیزمم اخه چرا اینطور میشه؟مگه گناه ما چیه دیگه بیخیال شدم من که...

شما هم شیاف میزاشتی؟سقط سخت نشد؟اینقدر میترسم از دردش بگو

ای عزیزم خبر نداشتی خدا برات معجزه کردهنه عزیزم کیست چیزی نیستکارخوبی میکنی فعلا استراحت کن و مواظب ...

انشالله عزیزم مرسی از دعای خیرت 

خدا برای همه بارداری سالم ببخشه نه استرس دار

تو چی؟باز پروسه درمانی ادامه میدی؟

عزیزمم اخه چرا اینطور میشه؟مگه گناه ما چیه دیگه بیخیال شدم من که...شما هم شیاف میزاشتی؟سقط سخت نشد؟ا ...

عزیزم انشاله که قلب کوچولوتون تشکیل میشه اما سقط درد نداره من تا حالا چند بار داشتم. 

عزیزم انشاله که قلب کوچولوتون تشکیل میشه اما سقط درد نداره من تا حالا چند بار داشتم.

خیلی ممنون توکل بخدای بزرگ 

دعام کنین

شما بادارو سقط کردی گلم؟چند هفته؟یکم برام بگو ترسم بریزه گاهی دیونه میشم از بس میشینم بهش فکر. میکنم

اوووووخداااا چه با نمکه چشم،در پناه حق سلامت باشه جونم ،خوشبختیشو ببینی،مامان پاتی موقع شیر دادن فرا ...

قربونت 😘  همیشه ب یاد دوستان هستم انشالله همه طعم خوش مادر شدن رو تجربه کنن

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم طبیعیه😀..منم همیجورم.الان ک دخترم یکسال و یماهشه..ایقد خیره میشم بش و میگم خدایا شکرت ک ناامی ...

اره شیر خشک میدم گیگوز 😐😂 اپتامیل و نان بهش نساخت

اووف چالش ها داشتم من با این فسقلی خدارو شکر رفع شد 

خونه مامانم ، بابام ، مادر شوهرم اینا میرم فقط😂 

سر سلین دعواس ک کجا بریم گاهی دلم برا خونمون تنگ میشه.

خدا حفظش کنه عزیزم ♥️ 😘 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره خیلی دیر میای سر میزنی.بی معرفت شدی..الان ۲۶ هفته و سه روز هستم.شکر خوبه..خدایا چقد دخترها خوبن. ...

ای خدااا🥹😍

منم دوست دارم اگ مجدد حامله بشم دختر بشه، دخترم ابجی داشته باشه مثل خودم تنها نباشه 

سلین و دلوین یا سلین و سلنا 😄 فعلا این دو اسم رو انتخاب کردم تا ببینم چی میشه