2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251224 بازدید | 695419 پست
اگه تبریز هواش گرمه که اینجا جهنمه🤣🤣🤣خیلی گرم یک باد خنک هم نیستالان اومدم بتا ۴۸ ساعت بعد رو بدم ...

انشاالله با بهترین خبر خوشحالمون میکنی ،اره خدایی خیلی گرمه 

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه انگار پوچ هست چون بجای رشد از بتای ۲۰۰۰ اومده روی ۱۹۰۰ توی ۴۸ ساعت

عزیزم چیزی نیست صبر کن حالا واس منم از ۷۵ اومده بود رو ۷۱ بعد باز رشد کرد

انشاالله با بهترین خبر خوشحالمون میکنی ،اره خدایی خیلی گرمه

ممنون عزیزم ایشالله شماها شاد کنین،من که ولی کردم نمیدونم برای چی اصلا تشکیل شد ،الان قراره دهنم سرویس شه سراین ساک؟؟از کورتاژ میترسم بشدت

ممنون عزیزم ایشالله شماها شاد کنین،من که ولی کردم نمیدونم برای چی اصلا تشکیل شد ،الان قراره دهنم سرو ...

به این چیزا اصلااا فکر نده صبر کن به دکتر بگو ببین چی میگه

مطمینی گلم؟اخه بعدش که میگی باز افتادچون باز جای دیگه سونو دادم اندازه ساک همون ۷ میل بدون هیچی

ن رشد داشت بتام تا ۳ هزار و خورده ای رشد کرد اما منم هی میگفتم چرا جنین و نشون نمیده ،خواهرم با بتای نزدیک چهر هزار قلبش تازه تشکیل شده بود

ن رشد داشت بتام تا ۳ هزار و خورده ای رشد کرد اما منم هی میگفتم چرا جنین و نشون نمیده ،خواهرم با بتای ...

عزیزممم نمیدونم توکل بخدا فقط امیدوارم نشد هم راحت بره واقعا میترسم از چیزای دیگه

چون شب لکه قهوه ای هم داشتم شیاف گذاشتم 

دکترم میگه معلوم نیست باید ۲ هفته صبرکنی بعد ولی گفت فعلا که پوچ نشون میده

عزیزممم نمیدونم توکل بخدا فقط امیدوارم نشد هم راحت بره واقعا میترسم از چیزای دیگهچون شب لکه قهوه ای ...

عزیزم فکر کن انتقال دادی و باید ۱۴ روز منتظر جواب باشی توکل بخدا انشاالله بهترین نتیجه رو ببینی،انشاالله به قول فاطمه،تو هم مامان پاتی میشی ،انشاالله مامان هامون اینجا بیشتر و بیشتر بشه

عزیزم فکر کن انتقال دادی و باید ۱۴ روز منتظر جواب باشی توکل بخدا انشاالله بهترین نتیجه رو ببینی،انشا ...

نمیدونم عزیزم،ببخشید خیلی سوال میکنم تو خودت سقط کردی؟کورتاژ لازم نشد؟گریم گرفته میترسم

صبر رو میکنم ولی میگم شرایط خدایا حاد تر نشه

نمیدونم عزیزم،ببخشید خیلی سوال میکنم تو خودت سقط کردی؟کورتاژ لازم نشد؟گریم گرفته میترسمصبر رو میکنم ...

انشاالله که تو لازمت نمیشه،بله عزیزم دکترم گفت بیا کورتاژ اما دکتر دیگه رفتم گفت میوم داری ممکنه خطرناک باشه ،زنداداشم ماما هسش گفت دم کرده زعفرون،دم کرده جعفری،و طناب بزنم و پله بالا پایین کنم و یکمم سنگین بردارم ،یکم طول کشید ولی دفع شد ،اما انشاالله تو لازمت نباشه

انشاالله که تو لازمت نمیشه،بله عزیزم دکترم گفت بیا کورتاژ اما دکتر دیگه رفتم گفت میوم داری ممکنه خطر ...

وای خدایا خیلی دعام کنین گلم،متاسفانه منم قبل فهمیدن هی دمنوش زعفران میخوردم که مثلا پریود شم

نمیدونم چی میشه،خداروشکر برای همه حال

نمیدونم عزیزم،ببخشید خیلی سوال میکنم تو خودت سقط کردی؟کورتاژ لازم نشد؟گریم گرفته میترسمصبر رو میکنم ...

ن شرایط حادتر نمیشه ،انشاالله خبر میدی باورم نمیشه دو قلو بودن و رشدشون طول کشید قلبشون میزد

وای خدایا خیلی دعام کنین گلم،متاسفانه منم قبل فهمیدن هی دمنوش زعفران میخوردم که مثلا پریود شمنمیدونم ...

😒ای خدا فاطمه سر خود منو تو چه کارا که نمیکنیم ،ن نترس اگه چیزی میشد دختر بتا نشون نمیداد،توکل کن بخدا هر چی قسمتت باشه خودش کشیده نقشه زندگیمونو