2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254187 بازدید | 695464 پست

با دکتر گرجی پور ویزیت شدم جهش انعقادی یا جهش فولات دارم

یعنی خونم لخته میشه وباعث شد جنینم ایست قلبی داشته باشه

انوکسا وآ اس آ داشتم اما برندشو تغییر دادم واون برند کافی نبود واسه خونرسانی 

ایندفعه تقریبا فول دارو شروع کردم با برند های بهتر

واسم دعا کنید خیلی وقته منتظرم🥹🥹🥹

سلام دوستان کسی شهرک سلامت اصفهان جنین انتقال داده؟ دکترهاش کی هستن؟ کارشون خوبه؟ ممنون که جواب میدی ...

من انتقال دادم عزیزم ولی اطلاعی از دکترها و تیمشون ندارم، من دکترم تو مطب ویزیت میکنه و بعد اونجا عمل و انتقال، تمیمی هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکتر گرجی پور ویزیت شدم جهش انعقادی یا جهش فولات دارمیعنی خونم لخته میشه وباعث شد جنینم ایست قلبی ...

یعنی من هزینه ی ویزیت بفرستم برام آزمایشات ایمنی رو مینویسه؟

بعد مهمه کجا انجام بدم؟چون فکرمیکنم تو شهر ما اصلا نباشه باید تهران برم انجام بدم 

هزینه ی آزمایشات ایمنی چقدره؟

به زودی منم مامان میشم😍
سلام به روی ماهت دشمنت شرمنده همیشه به یادتم فدات شم گلم مرسی خوبم شکر خودت خوبی گلم

شکر خوبی قشنگم منم ای بد نیستم شکر خدا گاها درد میاد میره نمی‌دونم برم دکتر خودم بگم برم برا درمان فیبروم یا نه دکتر دیگه برم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

من انتقال دادم عزیزم ولی اطلاعی از دکترها و تیمشون ندارم، من دکترم تو مطب ویزیت میکنه و بعد اونجا عم ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادید. دکترتون تومطب خودشون ویزیت میکنه بعد توشهرک سلامت انتقال میده؟ 

❤️❤️

سلام عزیزم ممنون که جواب دادید. دکترتون تومطب خودشون ویزیت میکنه بعد توشهرک سلامت انتقال میده؟

آره عزیزم ولی بقیه رو که روز انتقال دیدمشون، میگفتن تحت نظر تیم هستن، نه یه دکتر خاص،البته بودن کسایی هم مثل من که دکترشون مال مرکز نبود 

کی گفته اسپرم اهدایی ندارم دکتر عنایت الله ایزدی اصفهان مطبشون شمس آباده هزارااااان زوج رو با اسپرم ...

دخترم چهارشنبه دنیا میاد ، و من این معجزه رو بعد خدا و ائمه مدیون آقای ایزدی ام

اگر پیداش نمیکردم معلوم نبود تا چند سال دیگ باید بدو بدو میکردم

انشالله قسمت همه ی دوستان که بچه میخوان انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینید 🤍✨

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره عزیزم ولی بقیه رو که روز انتقال دیدمشون، میگفتن تحت نظر تیم هستن، نه یه دکتر خاص،البته بودن کسای ...

مگه میشه دکتر مال مرکزنباشه ولی اونجاانتقال بده؟ من میخام بادکترفشارکی انتقال بدم ولی جنینهام شهرک سلامته. نمیدونم چطوری منتقلشون کنم به یه بیمارستان دیگه که دکترخودم هم هست

❤️❤️

چرا اسپرم اهدایی داریم.از بچه ها با اسپرم اهدایی باردار شد

سایت برام خراب شده نمیتونم ریپ بزنم رو پیام دوستمون 

پیامشو پیدا نمیکنم یعنی 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره عزیزم ولی بقیه رو که روز انتقال دیدمشون، میگفتن تحت نظر تیم هستن، نه یه دکتر خاص،البته بودن کسای ...

من قبلامشتاق بودم وباتیم پزشکیشون سونو میشدم وانتقال میدادم ولی خوب نبودن. فشارکی همش خودشه

❤️❤️

مگه میشه دکتر مال مرکزنباشه ولی اونجاانتقال بده؟ من میخام بادکترفشارکی انتقال بدم ولی جنینهام شهرک س ...

شایدم من اشتباه میکنم، شاید همه دکترها اونجا هم ویزیت میکنن، نمیدونم، مگه فشارکی کجاست؟ دیگه یا شهرک سلامت باید باشه یا بهشتی 

سلام خوبین؟دی ماه سقط داشتم به دلیل ایست قلبیاسفند پانکچر شدم مجددامروز ۲۲اردیبهشت روز دوم مصرف دارو ...

الا جون متاسفم برای تجربه تلخت انشالله اینبار مثبتی و جبران میشه تمام سختی هایی که کشیدی🤍🫂

منم راستش این باری ک مثبت شدم ذوق نداشتم ولی امید زیاد داشتم

انشالله که شماهم مثبت میشی و بارداری سالمی پیش روته

شایدم من اشتباه میکنم، شاید همه دکترها اونجا هم ویزیت میکنن، نمیدونم، مگه فشارکی کجاست؟ دیگه یا شهرک ...

قبلا مشتاق بود الان انتقالهاش رامیلادانجام میده. مرکزجراحی کاملیاهستش. همون موقع هم که تومرکز بود خودش تنهاکارمیکرد کارش عالی بود

❤️❤️