2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254187 بازدید | 695464 پست
منم همینطور،فقط همین دوتا تشکیل شد، که اگه نشه وای همه بدنم به لرزه میفته وقتی فکر میکنم باید از اول ...

عاطی میشه به این چیزا فکر نکنی 😢😢میخوای چند روزی نیا نی نی سایت،فکرت رو آزاد کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سارای صبورم خوبی قشنگم شرمنده روی ماهت گلم که یادی ازت نکردم چخبرا خوبی سلامتی

سلام به روی ماهت دشمنت شرمنده همیشه به یادتم فدات شم گلم مرسی خوبم شکر 

خودت خوبی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ساراجان تو میدونی هپی چرا زایمان زودرس شده دوباره ؟

نه عزیز دلم نمیدونم فکر کنم با همسرش دعواش شده بوده البته فکر کنم خدا به دلش آرامش بده و این روزای سخت رو پشت سر بذاره و سال دیگه این موقعه شاد باشه ♥️

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم فاصله انتقالات چقد بود بعد کاره خاصی کردی برای این دوره از انتقالت راستی تبریک میگم

فاصلشون ۶ ماه بود ،نه کار خاصی نکردم عزیزم،فقط این انتقالم دو مرحله ای بود ،استراحتمم بیشتر بود 

فاصلشون ۶ ماه بود ،نه کار خاصی نکردم عزیزم،فقط این انتقالم دو مرحله ای بود ،استراحتمم بیشتر بود

عزیزم شما بعد سه انتقال منفی آزمایش های تخصصی ایمنی انعقادی دادی؟

این سرم های ای وی ای جی رو گرفتی؟

منم سه انتقال منفی داشتم هرچقدر به دکترم میگم این آزمایشارو بنویسه میگه لازم نیست اگه ایمنیت بالا باشه با پردنیزولون میاریم پایین 

بعد حداقل نمیکنه یه ماه مونده پردنیزولون رو شروع کنه 

یه هفته مونده به انتقال شروع میکنه 

نمیدونم تو یه هفته این دارو میتونه ایمنی رو بیاذه پایین

به زودی منم مامان میشم😍

به نظرتون تخمک ضعیف باشه درمان میشه یا اسپرم ضعیف باشه؟؟ 

درکل مرد مشکل داشته باشه بده یا زن ؟؟ 

کدوم سختتره اسپرم یا تخمک ضعیف

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
به نظرتون تخمک ضعیف باشه درمان میشه یا اسپرم ضعیف باشه؟؟ درکل مرد مشکل داشته باشه بده یا زن ؟؟ کدوم ...

سلام یلدا جون چقد دنبالت میگشتم . مگه شما بچه دار نشدی ؟ برای خودت میپرسی یا کس دیگه ببخش فضولی میکنم

والا اسپرم اهدايي تو ايران نداريم بجاش جنين اهدايي ميدن. به قول شما اونام مثل مان ولي ميتونيم تست سل ...

کی گفته اسپرم اهدایی ندارم دکتر عنایت الله ایزدی اصفهان مطبشون شمس آباده هزارااااان زوج رو با اسپرم اهدایی بچه دار کرده

هپی دیشب تاپیکت رو خوندم ،خییلی ناراحت شدم عزیزم،خدا کمکت کنه،هپی چی شد دوباره بچه رو از دست دادی؟چن ...

بازم مثل قبل افتادم ب خونریزی 24هفته زایمان زودرس شدم دیگه گفتن برا بارداری باید یا رحم اجاره کنم یا سرکلاژ شکمی منم ک دیگه کلا حالا دیگه هیچ وقت ب بچه فکر نمیکنم 

سلام خوبین؟

دی ماه سقط داشتم به دلیل ایست قلبی

اسفند پانکچر شدم مجدد

امروز ۲۲اردیبهشت روز دوم مصرف داروهای انتقالم هست

مرکز مام میرم دکترم نیره تمیزی

ذوق ندارم 

اما امید دارم 

عزیزم شما بعد سه انتقال منفی آزمایش های تخصصی ایمنی انعقادی دادی؟این سرم های ای وی ای جی رو گرفتی؟من ...

بادکتر گرجی پور ویزیت بشید واتساپ 

ایشون براتون کل ازمایشات رو ثبت میکنن 

سرم ودارو هم میدن

مطبشون تهرانه حضوری وانلاین هرکدوم راحت ترید 

🔴دکترایمنی هوشنگ گرجی پور 

هم ویزیت انلاین داره هم حضوری بهترینن هم کامل ازمایشات رو ثبت میکنن حتی اگر سقط نداشته باشید هم دارو وسرم تجویز میکنن

09357670119

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

🔴دکتر غدد لیلا نوین 

هم ویزیت انلاین داره هم حضوری

09351109552

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

🔴دکتر ایمنولوژیست دکتر زرنانی.(بیمارستان امید هم هست .چهارشنبه ویزیت میکنه)

02144403714

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

🔴دکتر توکلی هم غدد هم ایمونولوژیست

09333377354

🔴دکتر عسگرانی غدد فقط حضوری 

۸صبح تا ۱۲شب بجز دوشنبه وپنجشنبه 

02188870940

🔴 دکتر ثمانه رخگیره .دکترعمل لاپراسکوپی هیسترو .خراش 

بیمارستان دولتی رسول اکرم 

شنبه ها ویکشنبه ها درمونگاه بیمارستان ۸ تا ۲بعدازظهر ویزیت حضوری

02164354

🔴دکترساناز توسلی دکتر رژیم تغذیه 

09352690524

02188689865

02188689867

🔴دکتر سربازی دکترعمل لاپراسکوپی.هیستروسکوپی .خراش. بیمارستان خصوصی فرمانیه 

09022727007

🔴شماره تماس مرکز نیکو 

عکس رنگی و سونو سینه و اکوقلب 

09120054893

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

🔴شماره تماس مام 

02142500

شماره داروخانه مام

09122930919