2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254187 بازدید | 695464 پست
سلام قشنگم خوبی فسقلی خاله خوبه

سلام عزیز دلم شما خوبی

ببخشید انقد بی وفا شدم😢🫂 ولی همیشه ب یادتونم

انشالله مشکلاتت یکی یکی از سر راهت برداشته بشه و به گنج اصلی برسی🤍✨

فسقل منم خوبه خاله جونش چهارشنبه نوبت عمل دارم 

این لحظه شیرین و پر استرس رو براتون ارزو میکنم😍🤍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم چهارشنبه دنیا میاد ، و من این معجزه رو بعد خدا و ائمه مدیون آقای ایزدی اماگر پیداش نمیکردم معل ...

سلام خوشکلم بسلامتی مبارک باشه الهی قدمش پر از خیر برکت خدا باشه چقد خوشحال شدم پیامتون رو خوندم

سلام خوشکلم بسلامتی مبارک باشه الهی قدمش پر از خیر برکت خدا باشه چقد خوشحال شدم پیامتون رو خوندم

💖💖

ممنون قشنگم انشالله روزی خودتون😍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ولی من اصلا ازایشون راضی نیستم.۲دقیقه واسه بیمارش وقت نمیزاره،فقط بدوبدو ازین اتاق میره تواون اتاق س ...

وای چقدر سهل انگاری، منم با مهرنوش امیری بودم، هنوز انتقال ندادم ولی منم حس کردم وقت نمیذاره، کل سونو زیر یک دقیقه بدون اغراق انجام میشه! واسه من تا مرحله تشمیل جنین خوب پیش رفت ولی اینکه کسی مشکلی داشته باشه وقت کنه ببینه بعید میدونم.

بازم مثل قبل افتادم ب خونریزی 24هفته زایمان زودرس شدم دیگه گفتن برا بارداری باید یا رحم اجاره کنم یا ...

عزیزم واقعا متاسفم ،خدا به حق سختی هایی ک کشیدی کمکت کنه و آرامش رو به دلت و زندگیت برگردونه 

عزیزم شما بعد سه انتقال منفی آزمایش های تخصصی ایمنی انعقادی دادی؟این سرم های ای وی ای جی رو گرفتی؟من ...

من بعد اولین سقطم ک طبیعی باردار شدم آزمایش های ایمنی رو دادم و مشکلی نداشتم،دو تا انتقال اولم پردنیزولون خوردم ،یکی از انتقال ها حتی یک ماه قبل خوردم ،اما منفی شدم،بعد جدیدا پزشکا میگن این دوز یه پردنیزولون تاثیر انچنانی روی ایمنی نمیزاره باید دوز قرص بالا رو بدن ،انتقال آخرم پزشکم رو عوض کردم و هیچ کار کمکی نداشتم ،

سلام عزیز دلم شما خوبیببخشید انقد بی وفا شدم😢🫂 ولی همیشه ب یادتونمانشالله مشکلاتت یکی یکی از سر را ...

ای جونم مامان پاتی انشاالله بسلامتی بغلش بگیری ممنون از دعای قشنگت قشنگم😍😍🫂😘💃

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

من بعد اولین سقطم ک طبیعی باردار شدم آزمایش های ایمنی رو دادم و مشکلی نداشتم،دو تا انتقال اولم پردنی ...

آدم احساس میکنه یه مشکلی داره که این همه منفی میشه 

دکتراهم که اصلا انگار نه انگار 

هرچی میگی میگن لازم نیست وطبییعه منفی بشه😐😐 

برای منم دعا کن مثل شما بار چهارم مثبت بشم گلم🥰 

خدا برات حفظش کنه بچتو😘

به زودی منم مامان میشم😍
ای جونم مامان پاتی انشاالله بسلامتی بغلش بگیری ممنون از دعای قشنگت قشنگم😍😍🫂😘💃

فداتشم مهربون 🩷 🫂 

اقاي ايزدي كيه عزيزم؟

من که از ivf امیدم قطع شده بود پیگیری کردم برای بهزیستی نشد ، خرید بچه بازم نشد

دیگ با شوهرم تصمیم گرفته بودیم با یکی از تو فامیل صحبت کنیم اسپرم بگیریم خودمون با سرنگ تزریق کنیم ( میدونم درست نبود ولی راه دیگ ای نداشتیم خیلی اذیت شده بودیم تو این چند سال ، شوهرم میگف بیا توافقی جداشیم تا تو بتونی مادر بشی اما باز براش سخت بود همش گریه میکرد)

من تمام نینی سایت رو زیر رو کردم ... برای اسپرم اهدایی ک تو مراکز انجام بدن

ولی دستم کوتاه بود همه میگفتن جنین..

تا اینکه یه خانمی بهم گفت ایزدی تو اصفهان مطب داره و به صورت قانونی انجام میده یعنی اهداکننده اسپرم هست

خودش تزریق می‌کنه ولی اهداکننده داره

منم ک خودمون از قبل تصمیم داشتیم اسپرم یکی از اقوام رو بگیریم برامون فرقی نداشت ک ... ب شوهرم گفتم استقبال کرد

منم زدم گوگل یکم اطلاعات در اوردم ک از سال ۹۴ با مجوز قانونی شروع به کار کرده و مرجع تقلید رهبر عزیز هم تاییده داده

ماهم رفتیم اونجا ... بدون نامه ی دادگاه بدون اذیتی بدون صف راحت برامون پرنده تشکیل داد و اسپرم رو انتقال داد

دفعه اول از شانسم من قبل آزمایشم ابله مرغون گرفتم منفی شد

دفعه دوم مثبت شدم و چهارشنبه دختر قشنگم معجزه زندگیم دنیا میاد.

البته بگم ایزدی مراجعه کننده زیاد داره از تمامی نقاط میرن پیش

اقاي ايزدي كيه عزيزم؟

از طریق iui باردار شدم

و هیچکس جز خودمو همسرم و دوستای نینی سایتم از این موضوع خبر نداره