2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253088 بازدید | 695439 پست

سلام خانما اگه میتونین منو راهنمایی کنید،من بهمن ماه انتقال جنین داشتم منفی شد،و ۳اسفند پریود شدم،قبل اون هم دوتا دیگه انتقال منفی داشتم،دیگه برای همیشه قید بچه دومو زدم،دیشب در کمال ناباوری بی بی چکم مثبت شد،امروز از دادم بتا۳۱۴شده حالا استرس دارم این مقدار بتا کم نیست؟در ضمن من پریودام نا منظمه مثلا این ماه روز ۳وم فروردین که باید پریود میشدم تمام علائم تخمک گذاریو داشتم ، ممکنه مقدارش به خاطر این کمه که تخمک گذاریم دیر بوده؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما اگه میتونین منو راهنمایی کنید،من بهمن ماه انتقال جنین داشتم منفی شد،و ۳اسفند پریود شدم،قب ...

سلام عزیزم خیلی خیلیییییی مبارکت باشه خداروهزارمرتبه شکر انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی عزیزم آره شایدهمون ک میگی باشه میگی پریودت نامنظمه تخمک هم دیرازادشده یبار دیگ همون آزمایشگاه  بتابده بعد برو سونوگرافی مطلع بشی از وضعیت نینی نازت خیره انشاءالله 

سلام عزیزم خیلی خیلیییییی مبارکت باشه خداروهزارمرتبه شکر انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی عزیزم آره شا ...

ممنون سپیدار عزیزم انشاله قسمت شما و بقیه دوستان،راستش هنوز باورم نمیشه چطور با تنبلی تخمدان،اسپرم ۸میلیون ومروفولوژی صفر چطور میشه طبیعی باردار شد فک میکنم خوابم،اره قراره دو روز دیگه تکرار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون سپیدار عزیزم انشاله قسمت شما و بقیه دوستان،راستش هنوز باورم نمیشه چطور با تنبلی تخمدان،اسپرم ۸ ...

قربونت برم خدا درای رحمتشو همیشه بازنگه میداره بایدوقتش بشه الهی شکر رحمت خدا شامل حالت شد ب وقتش. خواست خدا مهمه عزیزدل 

قربونت برم خدا درای رحمتشو همیشه بازنگه میداره بایدوقتش بشه الهی شکر رحمت خدا شامل حالت شد ب وقتش. خ ...

انشاله خدا به زودی درای رحمتش رو به روی همه باز کنه،انشاله که تا آخر برای منم همه چی خوب پیش بره،راستی من شوهرم تازه شیره خرنوب گرفته بود تقریبا ۳هفته ای میشد که استفاده میکرد ،من میگم شاید رو مروفولوژی تاثیر گذاشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها شما دورهمی‌هارو شرکت میکنید؟! من نمیتونم شرکت کنم، اگه ارتباط بگیرم با بچه هاشون، نگاه ترحم آمیز بقیه رو میبینم اگرم ارتباط نگیرم فکر میکنم درموردم میگن حسوده، خشکه، بیذوقه...یا اگه خانوادگی باشه که دیگه واقعا نمیتونم برم، وقتی بقیه رو‌میبینم که چقدر خانواده هاشون با فرزند کامله و کنارهم چقدر خوشحالن، دلم خیلی میگیره

سلام گلم ،من باردار نیستم برای کسی میپرسم، هفته نوزده هستش ،آره بهش گفتن باید تزریق کنه

ان شالله قسمت خودت عزیزم 

بتامتازون رو برای رسیده شدن ریه جنین میزنن مخصوصا در کسایی که سابقه زایمان زودرس دارن. معمولا از 28 هفته تا 34 هفته میزنن اگ بهش گفتن حتما بزنه

ان شالله قسمت خودت عزیزم بتامتازون رو برای رسیده شدن ریه جنین میزنن مخصوصا در کسایی که سابقه زایمان ...

مرسی گلم انشالله 

خوب اگر الان بزنه مشکلی نداره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما اگه میتونین منو راهنمایی کنید،من بهمن ماه انتقال جنین داشتم منفی شد،و ۳اسفند پریود شدم،قب ...

گآهی گمان میکنی نمی‌شود 

ولی می‌شود همان که می‌خواهی 🥲😍

مبارکت باشه عزیزم همین که بیخیال شدی گرفته اگه همه بیخیال بشیم میگیره برامون ولی حیف مغزمون فکرمون میکشه به بچه..

الهی که بسلامت بارداری سپری کنی فقط سعی کن استرس نداشته باشی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نهمشگلی ندارهمن تا تست پاپم بدون مشگل شد دکتر انتقالمو چید.اتفاقا خیالت راحت میشه عفونت و التهاب ندا ...

دوست عزیز چیکار کردی ؟ سقط شد ؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥