2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253501 بازدید | 695452 پست
سلام عزیزم فیبروادنومچون من چند سال دارمهر ۶ ماه چک‌میکنمالان باردار که شدم میخوام ببینم حتما باید چ ...

فیبرو ادنوم معمولا خوش خیم هستند تو بارداری سایزشون یکم بیشتر میشه چون تحت تاثیر هورمونن بهتره هر 6 ماه فالو بشه بنظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دلم خیلی گرفته😭خدایا شکرت که یه دختر دارم 

ولی بعد از دوبار انتقال منفی، دوتا از صمیمی ترین دوستام به فاصله دوهفته باهم باردارن جفتشون اردیبهشت زایمانشونه

امشبم فهمیدم خواهرشوهرم دومیشو بارداره خیلی راحت حامله میشه

خدا بدجوری داره امتحانم میکنه

خدایا دل شکسته منم ببین

دامن دوستای این تاپیکو و منو سبز کن به حق فاطمه زهرا

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

فیبرو ادنوم معمولا خوش خیم هستند تو بارداری سایزشون یکم بیشتر میشه چون تحت تاثیر هورمونن بهتره هر 6 ...

اره من قبل بارداری هر ۶ ما میرفتم

ولی الان‌ استراحت مطلقم حتی همه ازمایشامم تو خونه میگیرن ازم‌ برا دکتر ارسال میکنم

بعد بارداری برم چی به نظرت خطرناکه !؟

بعد اینکه تو بارداری سایزش تغییر کنه بعد بارداری کوچیک میشه؟

امشب دلم خیلی گرفته😭خدایا شکرت که یه دختر دارم ولی بعد از دوبار انتقال منفی، دوتا از صمیمی ترین دوس ...

این داستانِ همه ی ماست،قصه ای که هر روز دور و برمون در حال تکراره....

امشب دلم خیلی گرفته😭خدایا شکرت که یه دختر دارم ولی بعد از دوبار انتقال منفی، دوتا از صمیمی ترین دوس ...

اين داستان فقط براي تو نيست عزيزم. من خودم كلا ٢ تا جنين دارم.همه اميدمه. از بين دوستام سالمترينشون منم. همشون با فيبروم و كيست و تنبلي ٢ تا بچه دارن. بالاخره حكمت ماهم يه جايي هست. بزار زندگي خودش درست ميكنه خوب ميچينه برامون.

اره من قبل بارداری هر ۶ ما میرفتمولی الان‌ استراحت مطلقم حتی همه ازمایشامم تو خونه میگیرن ازم‌ برا د ...

الان چندهفته ای گلم؟ بنظرم حتما انجام بده احتیاط شرط عقله بعد بارداری بالطبع باید سایزش کمتر بشه 

آخرین بار کی چک کردی؟ 

منم خداروشکر ی دختر دارم ک تموم زندگیمه ولی بقول تو اینکه بقبه راحت باردار میشن و ماها هی باید زور بزنیم و دارو و هورمون و استرس و  آخرش خدامی ونه بشه یا نشه این عذاب اوره بازم راضیم ب رضای خدا... ان شاء الله خودش برامون خیر و نیک بچینه 

انشاله خدا به هممون بچه های سالم بده من جدیدا انقد سر اینجدر چیزا استرسم بالا رفته

تجربه ثابت کرده از هر چی آدم بترسه سرش میاد اصلا بهش فکر نکن منفی ها رو از خودت دور

کن 

الان چندهفته ای گلم؟ بنظرم حتما انجام بده احتیاط شرط عقله بعد بارداری بالطبع باید سایزش کمتر بشه آخر ...

الان ۲۰ هفته

اخرین باری که انجام دادم ۵ ماه پیش بود اخر ابان ماه

میدونی چون سرکلاژ شدم دهانه رحمم باز بود دکتر گفته فقط بخواب برا سرویس از جا بلند شو

سر همین فکرم درگیره که برم خدایی‌نکرده تو راه تو ماشین 

خطر نداشته باشه

الان ۲۰ هفتهاخرین باری که انجام دادم ۵ ماه پیش بود اخر ابان ماهمیدونی چون سرکلاژ شدم دهانه رحمم باز ...

تا آخر اردیبهشت میشی 26 هفته چون سرکلاژ والبته خودت خیلی استرس داری اونجا نرو البته متخصص 28 هفته ی سونو می‌فرسته معمولا برا کنترل وزن اگ اونجا فرستاذت ک سونو بستان هم بشو اگ نفرستاد با سونو 31 هفته ات سونو بستان بشو

تا آخر اردیبهشت میشی 26 هفته چون سرکلاژ والبته خودت خیلی استرس داری اونجا نرو البته متخصص 28 هفته ی ...

عه خب پس اینجوری بشه خوبه👍🏻

همون جا دوتاشو با هم انجام‌ میدم

بابا چیه اخه فیبروادنوم سکته میده منو خر ۶ ماه😩

اين داستان فقط براي تو نيست عزيزم. من خودم كلا ٢ تا جنين دارم.همه اميدمه. از بين دوستام سالمترينشون ...

انگار منو تعریف کردی...هردوتا جنینو باهم انتقال میدی یا تکی؟ منم دوتا دارم، چون یه بار تجربه اینو داشتم که تنها جنینم از فریز برنگشت، الان دلم میخواد هردوتارو باهم انتقال بدم، دلم نمیخواد اینهمه دارو بخورم و برم و بیام سونو بشم خدایی نکرده دوباره روز انتقال کنسل بشه 

انگار منو تعریف کردی...هردوتا جنینو باهم انتقال میدی یا تکی؟ منم دوتا دارم، چون یه بار تجربه اینو دا ...

عزيزم😢 والا من فكنم هردورو باهم انتقال بده. ارديبهشت بايد برم پيش دكترم. خيلي سختي كشيديم من واقعا تحمل هيچ استرس و ناراحتي رو ديگه ندارم