2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250663 بازدید | 695403 پست
آخه ذخیرم هم کمه با اینهمه آمپول همش از بین می‌ره تازه اسپرم هم خیلی ضعیف هست تا از اسپرم مطمئن نشده ...

اره وضعیت اسبرم و دی اف خوب نیس بنظرم اول همسرت بزار دی افش بکشه بایین حداقل 70تا 90 روز طول میکشه چون دوره ساخت اسبرم زمان بره تو تا اونموقع خودتو تقویت کن بعد ک دی اف و مورفو خب شد دی اف زیر 10 و مورفو بالای 4 این ایده الشه داروهامحرک رو استفاده کن 

عدد amhکه خوبه اما طبق سونو روز دوم پریودی هر سمت فقط سه تا فولیکول انترال داشتم بهرحال اینهمه آمپول ...

میگم خوبه ک با ورزش دوبرابرش کردی ب من ک دکتر گفت هر طرف 2 تا فولیکول داری دیگه باید خدا بخاد اگ خدا بخاد بای فولی هم میشه نخاد با 100 تاشم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وضعیت اسبرم و دی اف خوب نیس بنظرم اول همسرت بزار دی افش بکشه بایین حداقل 70تا 90 روز طول میکشه چ ...

این سیکل دیگه شروع کردم نمیتونم نیمه تمام ولش کنم 

بیشتر ناراحتم دکترم بدون توجه به اسپرم چرا دارو محرک قوی برام شروع کرده ؟

مورفو هفت ساله بالای سه نشده 

دی آف ای هم نهایت تا ۱۶میرسه 

این سیکل دیگه شروع کردم نمیتونم نیمه تمام ولش کنم بیشتر ناراحتم دکترم بدون توجه به اسپرم چرا دارو مح ...

اون ک گفتم ایده الشه اشکال نداره فقط لتروزول رو بخور امبولارو نزن 

شما همسرتون هم مشکل داره؟خودتون مشکلتون چیه؟چه درمانهایی کردید

نه همسرم خوبه ما 10 ساله درگیریم بهم گفتن تنبلی تخمدان همون اول و amh 4.6 بود فک کنم 5بار ای یو ای شوم وگبار تخمک کشی شدم ی بارش ک جنینا از ذوب درنیومد ی با شم 7 تا جنین شد ک سه بار انتقال دادم و منفی شد 

بعد تخمک کشی دومم قبل انتقال طبیعی باردار شدم و ی دختر 4 ساله دارم ولی تو این ده سال روش نداشتم و بعد تولد دختزمم همینطور ولی بازم نشدم تو سزارین مشخص شد اندومتریوز. متوسط دارم و بعد با رژیم و دارو برهیز غذایی کنترل‌ش کردم بازم باردار نشدم الانم اندومتریوز ذخیره ام داغون کرده مجدد ماه بعد میرم توسیکل تخمک کشی هر چی خدا بخاد همون میشه

برا آندومتریوز اصلا با اینهمه سونو مشخص نشده بود؟علائمی نداشتید؟

اندومتریوز با سونو مشخص نمیشه با لاپاراسکوپ مشخص میشه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اندومتریوز با سونو مشخص نمیشه با لاپاراسکوپ مشخص میشه

برا تسخیص اندومتریوز یک آزمایش ca125چک میشه و متخصص اندومتریوز هم با سونو متوجه میشه ولی بهترینش با لاپاراسکوپی هست من متخصص اندومتریوز رفتم البته بعد سزارین 

سلام دوستان کسی جدیدا مکمل از دکتر زنان گرفته! چه مکملایی میدن برای تقویت تخمک قبلا اوابووست و کیوتن ...

سلام سارا جون خوبی عزیزم ،در چ حالی ؟

خیلی وقته که ازت بی خبرم 

برای خانم ها فکر نکنم مکمل جدیدی اومده باشه 

ولی برای آقایون فکر کنم اف اچ پرو خوب باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اون ک گفتم ایده الشه اشکال نداره فقط لتروزول رو بخور امبولارو نزن

دیگه تحت نظرش هستم میگم طبق دستورش برم جلو 

اگر آمپولها رو نزنم بازم سیکل بعدی نسخه می‌کنه برام 

خودم میگم این ماه آمپولها رو بزنم ماه بعد استراحت کنم