2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254382 بازدید | 695466 پست
واقعا دلم شکسته عزیزمتوکل به خدا ببینیم بعدش چی میشه آخه تا حالا اصلا سابقه کیست نداشتم یهو گفتن 3تا ...

این پست رو ببینین برای اسفند هست که انتقالم عقب افتاد

فقط میخوام بگم تورو خدا ناامید نشین خدا حواسش هست و یه روز جبران میکنه شما فقط ادامه بدین و به خودش بسپرین 

و دکتر تمیزی رو به شدت توصیه میکنم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

خدا امام رضا رو از ما نگیرهپر از بغض و خستگی بهش پناه آوردم تنها کاری که از دستم براومد همین بودرفتم ...

اینجا رفته بودم مشهد چقدر گریه کردم

نمیدونستم خدا برنامه بهتری برام داره

هزینه تعیین سلامت که دکتر نصر میخواست انجام بده ۱۲۰ میلیون بود

خدا با چندتا کیست که سرراهم گذاشت کمکم کرد برم با تمیزی

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

به مصلحت خدا ایمان داشته باشین و فقط کم نیارین همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزیزم باور کن تو این ۵ماه اینقدر حالم بد بود که حتی نمیتونستم گوشی دستم بگیرم حتی بیمارستان ...

ممنون قشنگم الهی بگردم خیلی سختی کشیدی، خداروشکر بخیرگذشت انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی بغلش میگیری لذتتومیبری😍😍😍 سعی کن استرستو کنترل کنی سرتومشغول کن

عزیزم بعد از اولین انتقال منفی همه ی اینارو بررسی کردن Dfi ۲۵ بود وضعیت اسپرم تقریبا خوب بود خودمم ر ...

عزیزم چقدر جالب پستای شما رو خوندم خیلی شرایطم مثل شماست،  منم هر بار با  جنینای بهتر از قبل منفی شدم، یادمه لحظه انتقال بهم می گفتن  حتما مثبتی،  و هر بار شوک میشدم از آزمایش منفی،  گفتن هیسترو کنی میشه نشد،  با خراش نشد با سرم ivig نشد،  با کلی داروی ایمنی دیگه نشد، با ده کیلو کاهش وزن نشد، با ورزش و اصلاح تغذیه،  اما هیچ دکتری نیومد وضعیت تیروئید منو درست بررسی کنه،  الان که دکتر و مرکز رو عوض کردم تازه فهمیدم تیروئید کم کار دارم و tsh روی 3/6...دکتر برام با دوز پایین دارو شروع کرده، شما چقدر طول کشید تا وضعیتت نرمال شد چند وقت قبل انتقال؟ اتفاقا به منم پیشنهاد تعیین سلامت دادن،  نمی دونم تیروئید نرمال بشه ممکنه بالخره بعد ۵ سال جواب بگیرم...  خیلی امیدوار شدم... راستی با جنینی مثبت شدی که dfi روی 25 بود؟  جنسیت نی نی ات چیه اگه دوست داشتی بگو.  😘

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

سلام عزیزم تیکرت رودیدم خیلی خوشحال شدم اومدم نی نی سایت آخرین پیامی که اینجابودم دیدم نوشته بودی فق ...

سلام گلم ممنونم ،اون دوتارو انتقال دادم ومنفی شد ،دیگه برای همیشه قیدشو زدیم و قرار شد دیگه هیچوقت سمت درمان نریم،ولی در کمال ناباوری ماه بعد از انتقال منفی معجزه شد و طبیعی باردار شدم،انشاله قسمت همه منتظرا بشه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون گلم..اومدم خونه استراحت کنم.دیگه سعی میکنم تا ی هفته خوب استراحت کنم.

سلام ماهور جان خوبی عزیزم ،انشاله که خیره اصلا استرس نداشته باش،خوب استراحت کن انشاله مشکلی پیش نمیاد ،بچه الان دیگه کامله فقط ممکنه به دنیا بیاد یکم وزنش کم باشه،سعی کن استراحت مطلق باشی ،واگه کسی میتونه از دخترت مراقبت کنه تا وقتی که بسلامتی زایمان کنی

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام میشه لطفا جواب منم بدین؟ شما مشکل ایمنی داشتین که این سرم بهتون دادن؟ میشه بگین با چه داروهایی ...

سلام جانم

ببخشید من با بچه خا زیاد وقت نمیکنم اینجا بیام.

نه مشکل ایمنی نداشتم.

داروهام مثل بقیه بود. بله هم این قرص رو داشتم هم سرم ivig

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم چقدر جالب پستای شما رو خوندم خیلی شرایطم مثل شماست، منم هر بار با جنینای بهتر از قبل منفی شد ...

آره واقعا تیروئید برای من تاثیر داشت به نظر من البته تجربه خودم رو میگم باز باید با دکترت مشورت تنی ولی با tsh ۳.۵ انتقال نده یک ماه لووتیروکسین ۱۰۰ بخوری میاد زیر یک 

برای من اینطوری بود

آره dfi 25 بود 

جنسیت پسره عزیزم

تیکر بارداری زدم آبیه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ماهور جان خوبی عزیزم ،انشاله که خیره اصلا استرس نداشته باش،خوب استراحت کن انشاله مشکلی پیش نمیا ...

دخترم تب کرده.بی حال شده..چون همش مای بی بیش میکردن پایینش قرمز شده.اعصابم خرابه..

نمیدونم چکار کنم.قطره تب بر میدمش تا چندساعت تبش خوبه.بعدش بدنش دوباره گرم میشه..فردا ۸ ماهم تمومه..فقط بچه تو دستگاه نره.وگرنه اونقد ب وزنش کار ندارم..دوس دارم وزنش زیاد باشه.ولی ب اندازه دستکاه رفتن مهم نیست

آترین جانم فقط خدا میدونه که چقدر به یادتم و برات دعا میکنم مطمئنم نتیجه تلاشهات رو بالاخره میگیریآت ...

قربونت برم عزیز دلم انشاالله سلامت نینیمون در آغوش بگیری.

چی بگم نهال جان تهران برای من ناممکنه 

یبار با هزار دردسر با نصر ویزیت شدم 

نوبت داد دوماه بعد تخمک کشی نتونستم بیام 

انشاءالله خدا برای همه بخواد 

و آسون کنه نگاهی ب منم بندازه 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

یه چیز جالب هم بگم دکتر نصر مرکز مام که همه میشناسن و رو حرفش چیزی نمیگن به من گفت تعداد انتقالای من ...

همه چی دست خداس و زمان مشخص داره 

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-✅

34ـآرام ۶۸✅

35 ,پونه00✅

36ـpariiiii73✅

37ـzohrehjafari✅

38ـ-sharare-✅

39ـ۳شهریورم✅

40ـثنا 1994✅

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

جمعه