2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253552 بازدید | 695453 پست

سلام   چک بی بی روز سیرده هم منفی شد،،از امروز کارهای عقب افتاده خونه رو انجام بدم،  کاش بجای ای یو ای میگفتم سیکل نچرال برام بزاره،با سیکل نچرال چن نفر جواب گرفتن?

اصلا به ‌زهنم خطور نکرد به دکتر بگم

😉

سلام خانوما امیدوارم حال همگیتون خوب باشه من دیگه این سیکل کلاً ناامید شدم و چک بیبی هم منفی شد برای بار دوم حتی هاله و خط خشک بیبی چک هم ننداخت تصمیم گرفتم یکم خانه تکانی کنم دوباره سر پا بشم چون کلی از کارام عقب افتاده بود این دو هفته از زندگی عقب افتادم حالا این اولین قدم بود که منفی شد در این سال ون اولین بار بود امسال می‌رفتم مرکز و تفاوت قیمت‌ها رو به صورت به صورت وحشتناک احساس کردم مثلاً جوری شده که یک انتقال آی یو آی برای من ۱۰ میلیون تومان رقم خورد

😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چک بی بی روز سیرده هم منفی شد،،از امروز کارهای عقب افتاده خونه رو انجام بدم، کاش بجای ای یو ...

عزیزم آی یو آی روز ۱۳ میدونی یعنی چی؟

یعنی تازه اگه جنین بلاست انتقال داده بودی الان روز ۸ انتقالت بوده!

چه قدر عجولی مامان؟!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله ک بخوبی بگذرهفردا ۳۴ هفته م تموم میشه

بسلامتی عزیزم انشاالله ب موقه بیاد دخترمون 

ولی اگرم بیاد دیگه مشکلی پیش نمیاد نترس 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

چله دعای توسل 📋

شروع چله 3شهریور 404

پایان 12مهر404

1ـhappygirlss✅

2ـalaa✅

3ـسپیدار✅

4ـداداشم✅

5ـنهال6467✅

6ـمهربون21✅

7ـ5golnarges✅

8ـataitalbi✅

9ـ عبدالواحد✅

10ـzendgiman✅

11ـmmmmmmzzz✅

12ـ ثنا1994.✅

13ـمامان1هاکان✅

14ـآلا11543✅

15ـ سرونازززز✅

16ـfavali✅

17ـآلادیا✅

18ـ یاس5578✅

19ـستارهقلبمن✅

20ـراهله ۱۰۶۹✅

21ـآهسته✅

22ـ زهراعروس✅

23ــ مهتاب ۴۴۴✅

24ـمارپلهههههه✅

25ُـنیکاد✅

26ـزهره✅

27ـ آبجی زهره ✅

28ـشطرنجی✅

29ـzhian74✅

30ُـnooshabehgoon✅

31ـ هستی87✅

32ـshervin68✅

33ـ بهارنارنج-✅

34ـآرام ۶۸✅

35 ,پونه00✅

36ـpariiiii73✅

37ـzohrehjafari✅

38ـ-sharare-✅

39ـ۳شهریورم✅

40ـثنا 1994

41ـ علیانم و خودم.

🏵️🏵️

پنجشنبه

سلام خانوما امیدوارم حال همگیتون خوب باشه من دیگه این سیکل کلاً ناامید شدم و چک بیبی هم منفی شد برای ...

خیره انشاالله ولی ممکنه زود باشه 

سلام خانوما امیدوارم حال همگیتون خوب باشه من دیگه این سیکل کلاً ناامید شدم و چک بیبی هم منفی شد برای ...

تازه روز 22 ک آزمایش بتا داد تیترش295 بود

عجله نکن تا وقتی بریود نشی تو ای یو ای و یا سیکل طبیعی مهلت هست

خدایاچی میبینممممم 😍😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم خداروهزاربارشکر. خیلی خیلی خوشحالم برات دخترصبور. ...

مممنونم عزیزم 

باور کن تو این ۵ماه اینقدر حالم بد بود که حتی نمیتونستم گوشی دستم بگیرم حتی بیمارستان بستری شدم به خاطر لکه بینی مداوم و تهوع خیلی خیلی شدید الان تازه یکم روبراه شدم

انشالله به حق حضرت علی اصغر که بالاخره حاجت منو داد خیلی زود خبر بارداری خودت رو بدی

خدا میدونه که این روزا چقدر دعا میکنم برای شماها دوستای صبورم امیدوارم طعم شیرین این معجزه رو بچشین

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

عزیزم فدات برا من افتخاره که فرصتی برا بودن پیش دوستام داشته باشم....عزیزم میفهممت اما تا میتونی است ...

ممنون عزیزم. حاجت رواباشید. جنین هام فریزه. وداروهام استرادیول واوزیل وویتامینهای دیگه است. ال دی ندارم. طبع ام هم سرده. 

❤️❤️

عزیزم چیارو بررسی کردن بعد این همه منفی؟ایمنی؟انعقادی؟رحمت؟همسرت تست دی اف آی داده؟

عزیزم بعد از اولین انتقال منفی همه ی اینارو بررسی کردن 

Dfi ۲۵ بود وضعیت اسپرم تقریبا خوب بود خودمم رحم سه خطی با ضخامت عالی و همیشه دکترا میگفتن اینبار حتما مثبتی

هر دفعه ۳تا بلاست گرید A یا AB انتقال دادم و منفی شد

بجز آخرین انتقال که ناامیدترین بودم 

بسته آخر جنینا بود ۳تا کیفیت پایین ۳روزه و ۴روزه و بلاست

نمیخواستم برم انتقال بهدکترم گفتم نمیخوام وقت هدر بدم منو مجددا پانکچر کنید

دکتر تمیزی مرکز مام خدا خیرش بده گفت توکل به خدا کن اگه اون بخواد با همینا مثبت میشی که خدارو شکر یه دونش گرفت

تنها تفاوتی که آخرین انتقالم داشت این بود که ۲ماه قبلش ورزش کردم وزنم ۴ کیلو کم شد و چون کم کاری تیروئید دارم همیشه قبل انتقال tsh ۲ تا ۲.۵  بود اینبار دکترم tsh رو آورد روی 0.5 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به سلامتی خداروشکر نتیجه گرفتید دفعه پنجم چه کارایی کردی که دفعه های قبل نکردی استراحت چطور بو ...

تو کامنت قبلی گفتم عزیزم استراحت نکردم فقط ۳روز اول بعدش رفتم سرکار ولی با احتیاط و آروم راه میرفتم رحم رو با روغن سیاهدونه از یک هفته قبل انتقال ماساژ میدادم و کیسه آب گرم میذاشتم توی انتقالای قبلی ivig زدم با اینکه مشکل ایمنی نداشتم دکتر گفته بود بزن ضرر نداره ولی اینبار نزدم ، خراش اندومتر ندادم ، prp  نکردم در صورتیکه انتقال اول و دوم اینکارا رو کرده بودم

فقط بیخیال شده بودم و داشتم خودم رو آماده میکردم برای پانکچر مجدد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات بشم خواهر قسنگم انشاءالله.خیلی خوشحال شدم که پیامتو دیدم نگران نباش خواهر من ناخواسته باردار شد ...

آترین جانم فقط خدا میدونه که چقدر به یادتم و برات دعا میکنم مطمئنم نتیجه تلاشهات رو بالاخره میگیری

آترین کاش بیای تهران مرکز مام 

ببین من واقعا اعتقاد دارم که بعد از صلاحدید خداوند دکتر باید دستش خوب باشه من دوتا انتقال منفی تو مام با علیرضایی داشتم که خودش متعجب بود چرا منفی شده حتی اولین بار قبول نمی‌کرد ۳تا انتقال بده میگفت کیفیتشون خوبه اگه ۳تاش بگیره برات خطرناکه خودم اصرار کردم ولی منفی شد

آخرین انتقالم رفتم با تمیزی اون روز ۵ نفر بودیم از تهران و کرج و کردستان و اهواز و تبریز

شماره هم رو گرفتیم و همه مثبت شده بودیم دستش خیلی خوبه برای انتقال کاش یه ویزیت بیای باهاش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیز جالب هم بگم دکتر نصر مرکز مام که همه میشناسن و رو حرفش چیزی نمیگن به من گفت تعداد انتقالای منفی زیاده همین جنینای بی کیفیت رو تعیین سلامت کن اگه اوکی نبود برو اهدایی بگیر خدا میدونه چه روزای سختی رو گذروندم حتی وقتی دکتر نصر اسفند پارسال میخواست منو ببره تعیین سلامت رفتم سونوی قبل انتقال که گفتن ۴تا کیست بزرگ تخمدان داری نمیتونی این ماه انتقال بدی شاید یادتون باشه اومدم اینجا خیلی داغون بودم از اینکه انتقالم ۳،۴ ماه عقب میفته و نصر دیگه ایران نیست

الان میفهمم همش خواست خدا بود که برم با تمیزی

وقتی به دکتر تمیزی گفتم خیلی ازین تجویز دکتر نصر تعجب کرد گفت وقتی باید تعیین سلامت کنی که تعداد جنینات زیاده و کیفیتشون خوبه الان اصلا توجیح نداره و حتی گفت تو به اهدایی نیاز پیدا نمیکنی و با جنینای خودت مثبت میشی دلم رو آروم کرد خدا خیرش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40